Θεόφιλος Μιχαλάτος: Σε θέματα διαφάνειας δεν κάνουμε εκπτώσεις!

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, σε μια συνέντευξη οπού συζητήθηκαν  όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Αναφορά βεβαίως έγινε στην διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Θεόδωρου Φλωράτου από τη παράταξη και όπως ειπώθηκε από τον κο Μιχαλάτο: ” Ο κος Φλωράτος ζήτησε αναβολή του θέματος για λογαριασμό της Δημοτικής Αρχής”. Αναφέρθηκε και στο ότι δεν υπολόγισε κανένα πολιτικό κόστος με την διαγραφή του συμβούλου, γιατί η παράταξη μένει πιστή σε όσα ορκίστηκε και υποσχέθηκε στον λαό της Κεφαλονιάς. Σχετικά με συναντήσεις σε μεζεδοπωλεία όπου κάποιοι προσπαθούν να βρουν λύσεις σε προβλήματα, τόνισε πως τα προβλήματα λύνονται με συμβούλια σε χώρους όπως σχολεία ή γραφεία για να μπορεί να ενημερώνεται και ο κόσμος και όχι σε μαγαζιά.

Απόλυτα σύμφωνος εμφανίστηκε με την ανακοίνωση της “Ενωμένης Τετράπολης”, σχετικά με το θέμα των σχολείων, όπου για τέταρτη χρονιά, αρκετά παιδιά θα είναι σε κοντέινερς και θα κάνουν μάθημα. Επίσης, ανέφερε ότι ο δήμος δεν έκανε τα απαραίτητα, προκειμένου να γίνουν όλα πιο γρήγορα για τα σχολεία (δεν πίεσε αρκετά, την α/περιφέρεια, την βουλευτή και το υπουργείο)

“Ο Δήμος δεν έχει μετοχές στο Συκεών Μπιτς”

Όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα του κληροδοτήματος Τυπάλδου, ο κος Μιχαλάτος έθεσε τέσσερα ερωτήματα, τα οποία όμως έχουν μόνο μια απάντηση ότι ό Δήμος δεν  έχει μετοχές στο ξενοδοχείο αν και κάποιοι λένε το αντίθετο. Μάλιστα  επισήμανε ότι αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο δεν τους επετράπη να παραστούν στην συνέλευση.

Ακούστε την συνέντευξη του κου Μιχαλάτου:

Αναδημοσίευση από www.cosmos965.gr