Αγαπητό kefalonia magazine

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στον Ιόνιαν Γκάλαξι μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος. Ας δούμε κάποια από αυτά που είπε:

Δημοτικό Γηροκομείο: Δεν έχει καμία σχέση η παραλαβή του έργου με την λειτουργία του. Είμαστε σε αντιπαράθεση με τον εργολάβο. Πιστεύουμε ότι θα τον υποχρεώσουμε να διορθώσει τα προβλήματα που υπάρχουν. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και έχουμε όλα τα πιστοποιητικά για την λειτουργία του. Οι φωνές και κυρίως οι ανώνυμες φωνές που μιλούν κατά της λειτουργίας του είναι λάθος και εξυπηρετούν επικοινωνιακά κόλπα. Η διαμάχη με τον εργολάβο μπορεί να πάρει δύο χρόνια και εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε τόσο για να μπουν μέσα οι τρόφιμοι. Πάνω από όλα βάζουμε την υγεία και την ασφάλεια των τροφίμων γι’αυτό και ξεκινήσαμε την λειτουργία του. Έχουμε καταθέσει όλα τα πιστοποιητικά για την άδεια λειτουργίας του.

Αποκατάσταση ζημιών από τον ΙΑΝΟ: Για να έλθουν χρήματα πρέπει να υπάρχουν μελέτες και να γίνονται έργα. Κάνουμε αγώνα και σύντομα θα έχουμε απορροφήσει τα 2.000.000 που μας έχει δώσει το Υπουργείο

Για το νέο lockdown: Να τηρήσουμε τα μέτρα με ευλάβεια για να κρατήσουμε την Κεφαλονιά καθαρή από τον κορωνοιό

Ακούστε όσα είπε ο Δήμαρχος Αργοστολίου εδώ

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: Ένας όμορφος γάμος-Να ζήσουν ο Δημήτρης & η Κατερίνα
Επόμενο άρθροΘεσσ/νίκη: Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της πόλης – Οι κάτοικοι αντιδρούν στο lockdown (pics+video)