Θηνιά: Τα μεγάλα έργα υποδομής!

Σχετικά με τα έργα που αφορούν την ύδρευση στην περιοχή της Θηνιάς, σας ανακοινώνω τα ακόλουθα:

ΠΡΩΤΟ μεγάλο έργο υποδομής: Αντικατάσταση δικτύου Ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Νυφίου, απομακρύνοντας τους επικίνδυνους για την υγεία αμιαντοσωλήνες, αλλά και επέκταση δικτύου 150 μέτρων εντός του οικισμού. Ένα έργο του 2015, το οποίο βελτίωσε την ποιότητα, αλλά και την ποσότητα του νερού στην περιοχή. Καθώς το παλιό και επικίνδυνο δίκτυο είναι γνωστό ότι έχει, όπου υπάρχει, διαρροές.

ΔΕΥΤΕΡΟ μεγάλο έργο υποδομής: Επέκταση δικτύου Ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Αγκώνος, συνολικού μήκους 750 μέτρων σε δύο τμήματα, έργο του 2016.

ΤΡΙΤΟ μεγάλο έργο υποδομής: Επέκταση δικτύου Ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Νυφίου, συνολικού μήκους 650 μέτρων το οποίο ολοκληρώνεται αύριο (2/4/2019).

Επισημαίνοντας αυτά τα τρία μεγάλα έργα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Νίκο Ανουσάκη, την Διεύθυνση της ΔΕΥΑΚ και προσωπικά τον Διευθυντή κ. Μάκη Γασπαρινάτο για την τέλεια συνεργασία που είχαν με τους προέδρους της περιοχής (ΤΚ Νυφίου, ΤΚ Αγκώνος).

Τα έργα που πραγματοποιήθηκαν επί Δημαρχίας Παρίση στην περιοχή είναι η καλύτερη απάντηση για τους μηδενιστές που διαστρεβλώνουν τα πάντα προκειμένου να καλύψουν προσωπικές τους πολιτικές φιλοδοξίες. Η κοινωνία γνωρίζει και θα τους τοποθετήσει για άλλη μια φορά εκεί που τους αρμόζει, στο περιθώριο.

Υ.Γ.: Μπράβο και στον Πρόεδρο της ΤΚ Θηναίας Παναγή Κωνσταντάτο!
Χαρτί μιλήσει, χωριάτης πάψει! Πιο επίκαιρο από ποτέ…

Πρόεδρος ΤΚ Νυφίου
Βανδώρος Σπύρος