Τι πραγματικά συνέβη με τα 18 ακίνητα και το Υπερταμείο

Αγαπητό kefalonia magazine

Επειδή εξακολουθεί να συζητείται το θέμα με τα 18 ακίνητα της Κεφαλονιάς και το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ, “αλίευσα” στο www.kefalonianews.gr του Σπύρου Αλεβιζόπουλου μία εξήγηση, την οποία εγώ θεωρώ ως πιθανότερη αιτία.

Διαβάστε την και τα συμπεράσματα δικά σας:

“Τί συνέβη; Το υπουργείο Οικονομικών έχει ένα αγγούρι να κλείσει τα προαπαιτούμενα της αξιολόγησης.Ζόρισε λοιπόν όλα τα υπουργεία να δώσουν στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου καταλόγους των Κωδικών Αριθμών Eθνικού Kτηματολογίου που το κάθε υπουργείο είχε στη δικαιοδοσία του.

Στο ΥΠΠΟ τώρα επειδή είναι η… αλλά κι επειδή δεν υπήρχε και ο χρόνος να εξετάσουν ποια από τα ακίνητα που έχουν στην δικαιοδοσία τους είναι αρχαιολογικοί χώροι Τα έστειλαν όλα .

Το ίδιο έκαναν κι άλλα υπουργεία πχ υπουργεία που έχουν στην δικαιοδοσία τους περιοχές Natura ή περιοχές που προστατεύονται από τη συνθήκη Ramsar

Το Σύνταγμα και οι νόμοι λένε σαφέστατα ότι από τέτοιες εκποιήσεις ή εκμεταλλεύσεις εξαιρούνται οι αιγιαλοί, υδρότοποι περιοχές Ramsar περιοχές Natura, αρχαιολογικοί χώροι δάση κλπ .

Τι θα γίνει τώρα. Κάθε φορά που θα σκοντάφτουν σε ένα από τα παραπάνω θα το εξαιρούν.

Θα μου πεις γιατί θα πρέπει να το εξαιρούν και να μην το στείλουν ως κωδικό από την αρχή.Ε, είπαμε είναι η…

Όπως η… είναι κι όσοι με κατηγορήσουν για ΣΥΡΙΖΑΙΟ μιας και είναι ανίκανοι να κάνουν μια σοβαρή αναζήτηση στο διαδίκτυο .

Η… είναι και οι δημοσιογράφοι που το αναπαρήγαγαν και εσείς που τους πιστέψατε . Καλά εσείς δεν είστε. Αφελείς όμως είστε.

Μανόλης Μαυραντωνάκης

Kefalonia News: Το «ψάρεψε» ένας φίλος από το face book (φτου – φτου μακριά από μας), και μας το έστειλε. Λέτε να είναι έτσι; “

Ο τοπικός αναλυτής