«Το καντούνι μου έγινε… Γάζα»: Έντονη καταγγελία κατοίκου για έργα και σκοτάδι σε γειτονιά του Αργοστολίου (εικόνες)

«Τρεις εβδομάδες μετά το σκάψιμο, όλα παραμένουν εγκαταλελειμμένα» – Η αγανάκτηση κατοίκου για την κατάσταση στον δρόμο του

Την έντονη δυσαρέσκειά του για την εικόνα εγκατάλειψης που επικρατεί στη γειτονιά του εκφράζει μέσω δημόσιας παρέμβασης ο Κώστας Αμβροσιάτος, καταγγέλλοντας καθυστερήσεις στην αποκατάσταση έργων και προβλήματα φωτισμού που, όπως υποστηρίζει, θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των κατοίκων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, έχουν περάσει περίπου τρεις εβδομάδες από τις εργασίες εκσκαφής που πραγματοποιήθηκαν στο καντούνι όπου κατοικεί, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του οδοστρώματος και του χώρου.

Ο ίδιος χρησιμοποιεί ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα για να περιγράψει την κατάσταση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι ο δρόμος έχει μετατραπεί σε «Γάζα», θέλοντας να αναδείξει το μέγεθος της ταλαιπωρίας που, όπως υποστηρίζει, βιώνουν καθημερινά οι κάτοικοι της περιοχής.

Καταγγελία και για τον δημοτικό φωτισμό

Παράλληλα, ο κ. Αμβροσιάτος επισημαίνει ότι η λάμπα του δημοτικού φωτισμού στην περιοχή παραμένει καμένη εδώ και περίπου έναν μήνα, με αποτέλεσμα το σημείο να βυθίζεται στο σκοτάδι κατά τις βραδινές ώρες.

Όπως τονίζει, το πρόβλημα δεν αφορά μόνο την αισθητική εικόνα της γειτονιάς αλλά κυρίως ζητήματα ασφάλειας, ιδιαίτερα για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους που κινούνται καθημερινά στο σημείο.

«Καλά εγώ δεν σας ψηφίζω, να την πληρώνουν όμως και οι εγγονές μου, αυτό πάει πολύ», αναφέρει χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για την καθυστέρηση αντιμετώπισης των προβλημάτων.

«Να κάνετε τον σταυρό σας να μη σκοντάψουν»

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίζεται στο τέλος της τοποθέτησής του, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο ατυχήματος εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στον δρόμο και της έλλειψης φωτισμού.

Όπως αναφέρει, το ενδεχόμενο να τραυματιστεί κάποιο παιδί ή κάτοικος της περιοχής από τις κακοτεχνίες ή το σκοτάδι προκαλεί έντονη ανησυχία, καλώντας ουσιαστικά τις αρμόδιες αρχές να παρέμβουν άμεσα για την αποκατάσταση των προβλημάτων.