Το “Μέγαρο” απαντά στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ-Διαβαστε τι έγραψαν…

Αγαπητό kefalonia magazine

Πολύ σκληρή και μακροσκελής η σημερινή ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και το “Μέγαρο” επέλεξε να απαντήσει  με τον προσφιλή του τροπο, δηλαδή μέσω κάποιας ιστοσελίδας που απηχεί τις απόψεις του.

Έτσι λοιπον διαβάστε τι έγραψε πριν λίγο το portoni.gr:

“Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται ο μικρός πυρήνας ανθρώπων που βρίσκονται γύρω από την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου αφού καταλαβαίνουν ότι είναι πλέον προ των πυλών η πτώση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και ότι σε λίγους μήνες θα τρέχουν να “θερίσουν τους ανέμους που έσπειραν”.

Ενδεικτική της πολιτικής παράκρουσης στην οποία βρίσκονται και της απελπισίας είναι και η παραληρηματική ανακοίνωση που εκδόθηκε με την υπογραφή της “Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης” με την οποία με αλλοπρόσαλλο λόγο και θεωρίες συνωμοσίας επιτίθενται κατά πάντων. Μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ στα νησιά μας δεν υπάρχει πια σε οργανωτικό επίπεδο, καθώς όλα τα σημαντικά στελέχη του (Μάκης Βασιλάτος, Παναγής Δρακουλόγκωνας, Στέλιος Ματαράγκας, Μάκης Δημητράτος, Μάκης Δεστούνης, Βιργινία Γασπαράτου, Μάκης Μποζάς κ.ά) έχουν αποχωρήσει. Επομένως η εναπομείνασα πολιτική δράκα, μετρημένη στα δάκτυλα του ενός χεριού, που έχει μείνει γύρω από την βουλευτίνα (Παγώνης, Βαρούχας κ.ά.) αντιλαμβάνεται ότι μόλις “πέσει” η κυβέρνηση, κάτι που είναι πια θέμα μηνών, θα κληθούν να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πολιτικών πράξεών τους και των εκτός λογικής μετώπων που άνοιξαν κατά το διάστημα της βραχύβιας παραμονή τους στην εξουσία.

Καλά περάσανε, δεν λέμε, αλλά τώρα έρχεται και η τακτοποίηση των λογαριασμών που έχουν ανοίξει…”

Τα συμπεράσματα δικα σας

Ο τοπικός αναλυτής