Το “Μέγαρο” με το βλέμμα στις εθνικές εκλογές: Νέα επίθεση Λυκούδη σε Θεοπεφτάτου (βίντεο)

Αγαπητό kefalonia magazine

Φαίνεται ότι στο “Μέγαρο” μετά τις τελευταίες εξελίξεις, δηλαδή την σχεδόν βέβαιη διάσπαση του Δήμου Κεφαλονιάς αλλά και την συνεχιζόμενη πολιτική φθορά που υφίσταται η Δημοτική Αρχή Παρίση, προχωρούν σε μία αναδιάρθρωση της στρατηγικής με το βλέμμα να στρέφεται περισσότερο προς τις εθνικές εκλογές.

Εκεί όπου οι πιθανότητες επιτυχίας είναι σίγουρα πολύ περισσότερες μιας και η “υπόθεση Δήμος ή Δήμοι” φαίνεται να απομακρύνεται πολύ. Μάλιστα η παρουσία στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ του Χαράλαμπου Λυκούδη και οι μεγάλες πιθανότητες εκλογής του λόγω του πολιτικού ρεύματος, μάλλον οδηγούν το “Μέγαρο” ώστε να ρίξει όλες του τις δυνάμεις σε αυτή την μάχη και όχι στις δημοτικές εκλογές. Επιπλέον μία ενδεχόμενη εκλογή Λυκούδη στην Βουλή θα δώσει στο “Μέγαρο” το όπλο που χρειάζεται για να πολεμήσει την επόμενη μέρα της ήττας στο Δήμο αλλά και ισχυρή πρόσβαση πλέον σε μία κεντρική κυβέρνηση της ΝΔ.

Στο πλαίσιο αυτό ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Διονύσης Λυκούδης εξαπέλυσε νέα επίθεση στην κυβέρνηση και στην βουλευτή Αφροδίτη Θεοπεφτάτου κατά την συζήτηση του προυπολογισμού

Δείτε παρακάτω την τοποθέτησή του στο βίντεο του inkefalonia.gr

Ο τοπικός αναλυτής