Το… ξεστόμισε ο Χρήστος Νικολόπουλος για την Χαρούλα Αλεξίου: Σούσουρο με όσα είπε για την απόφασή της με το τραγούδι

Στην εκπομπή «Δύο στις 10» που προβλήθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου, ο Χρήστος Νικολόπουλος βρέθηκε καλεσμένος και μίλησε για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και η απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να αποσυρθεί από το τραγούδι.

Στην συνέντευξη του στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, ο καταξιωμένος συνθέτης μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για τη σημαντική αυτή απόφαση της μεγάλης ερμηνεύτριας.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος για την Απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να Σταματήσει το Τραγούδι

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Νικολόπουλος σημείωσε: «καλά έκανε η Χαρούλα Αλεξίου και σταμάτησε το τραγούδι, φυσικά. Και γω είμαι της άποψης ότι, αν η φωνή δεν βοηθάει τον ερμηνευτή, θα πράπει να σταματάει ή να περιορίζεται ή να κάνει κάτι σχετικό άλλο».

«Θέλει βέβαια πολύ μεγάλη δύναμη αυτή η απόφαση. Πάρα πολύ μεγάλη δύναμη, πάρα πολύ. Δεν είναι καθόλου εύκολη απόφαση».

«Έχω δει καλλιτέχνες να έχουν φτάσει σε ένα σημείο που να μην μπορούν να τραγουδήσουν και να επιμένουν, αρκετές φορές, δυστυχώς. Πολλοί το κάνουν όμως για λόγους βιοποριστικούς γιατί οι παλιοί τραγουδιστές, της μεσαίας κατηγορίας, νόμιζαν ότι οι εποχές θα είναι πάντα χρυσές και δεν έκαναν τα κουμάντα τους για να μπορούν να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους. Έτσι αναγκάζονται, με κακό τρόπο ερμηνείας, να συνεχίζουν να τραγουδούν» συμπλήρωσε.

συνέχεια στο enimerotiko.gr