Τουρισμός: Θολό τοπίο & ανησυχία για τις αποφάσεις της Βρετανίας για την Κεφαλονιά, σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων Γεράσιμο Τιμοθεάτο (ηχητικό)

Αγαπητό kefalonia magaqzine

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στο Νησί 93,9 μίλησε ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Γεράσιμος Τιμοθεάτος που περιέγραψε ένα θολό τοπίο και μία μεγάλη ανησυχία μετά την απόφαση της Βρετανίας την περασμένη εβδομάδα και ενόψει της νέας αξιολόγησης που θα γίνει-σύμφωνα με όσα μεταφέρουν Βρετανικά ΜΜΕ-στις 28 Ιουνίου.

Ο κ. Τιμοθεάτος είπε ότι θεσμικά και αρμοδίως γίνονται όλες οι κινήσεις πίεσης προς την Αγγλική πλευρά ενώ υποστήριξε ότι όλο αυτό που συμβαίνει με την Βρετανία φέτος έχει να κάνει εν πολλοίς και με μεγάλα οικονομικά συμφέροντα καθώς η επιδημιολογική εικόνα της Κεφαλονιάς είναι αρκετά καλή. “Κανείς πλέον δεν μπορεί να προβλέψει με βεβαιότητα ποια θα είναι η απόφαση της Βρετανικής κυβέρνησης στην επόμενη αξιολόγηση” είπε χαρακτηριστικά

Προέβλεψε ότι το φετινό καλοκαίρι για το νησί μας λόγω όλων αυτών που συμβαίνουν ίσως να είναι και χειρότερο από πέρισυ καθώς υπάρχουν ήδη ακυρώσεις και σχεδόν μηδενικές κρατήσεις. Αναφέρθηκε και στην δράση & λειτουργία της τουριστικής επιτροπής λέγοντας ότι ο Δήμος Αργοστολίου κάνει ότι μπορεί όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με την Περιφέρεια.

Ακούστε όσα είπε ο κ. Τιμοθεάτος εδώ

Ο τοπικός αναλυτής