Τέλος η απαγόρευση κυκλοφορίας από δήμο σε δήμο με αυτοκίνητο

Πριν από περίπου δέκα ημέρες η «κουρασμένη» επιτροπή των λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε για «έξυπνα» μέτρα, τα οποία υποτίθεται πως θα έβαζαν τέλος στην πανδημία, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως υπολόγιζαν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες νέες αλλαγές αναμένεται να ανακοινωθούν σχετικά με την χρήση του κωδικού 6 στο 13033, με τις απαγορεύσεις πλέον μετακίνησης σε άλλο δήμο με αυτοκίνητο να παύουν να υφίστανται.

Ουσιαστικά η «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων» παίρνει πίσω τα μέτρα τα οποία είχαν ανακοινωθεί πριν από λίγες ημέρες, παραδεχόμενη γι’ ακόμα μία φορά πως απέτυχε στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Συνεπώς, κατά πάσα πιθανότητα, από αυτό το Σαββατοκύριακο οι πολίτες θα μπορούν να μετακινηθούν σε προορισμούς εντός νομού, και σε άλλους δήμους ελεύθερα, στέλνοντας τον κωδικό 6 στο 13033 χρησιμοποιώντας και αυτοκίνητο.

Όπως τονίστηκε νωρίτερα, αύριο συνεδριάζει εκτάκτως η επιτροπή λοιμωξιολόγων, η οποία αναγνωρίζοντας την κόπωση των πολιτών από τα συνεχόμενα lockdown αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για σταδιακό άνοιγμα της αγοράς.

Πηγή: pronews.gr

Προηγούμενο άρθροΠεριφέρεια-Δήμος Σάμης: Προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου “αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών υδραυλικών έργων του Δήμου Σάμης που επλήγει από τη φυσική καταστροφή της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020, Π/Υ 1.000.000,00€” (έγγραφο)
Επόμενο άρθροΔήμος Σάμης: «Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για το Έργο Αφαλάτωσης Άσσου»-Τι ζητάει