Τα έργα αποκατάστασης στο επαρχιακό δίκτυο της Ιθακης επιθεώρησε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός με τη συνοδεία του έπαρχου Ιθάκης Θανάση Λιβιτσάνη.
Κατά την αυτοψία στο σημείο του Μπρος Αετου που εκτελούνται οι εργασίες επισκευής του δρόμου ο Αντιπεριφερειάρχης συνάντησε τον εργολάβο του έργου και ενημερώθηκε λεπτομερώς για τεχνικά θέματα αλλά και για την πρόοδο των εργασιών που κρίνεται πολύ ικανοποιητική.
Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης με τον Επαρχο συμμετείχαν σε σύσκεψη με τον δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα , τον πρόεδρο του ΔΣ Στέφανο Φιαμπολη και δημοτικούς συμβούλους όπου συζήτησαν τα θέματα του νησιού.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε για την νεα πρωτοβουλία της ΠΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης όσο αναφορά τα test covid στα πλοία,τον Αντισεισμικό έλεγχο των σχολείων και Δημοσίων κτηρίων, την πρόοδο της μελέτης του Οδυσσειακου Κέντρου, ενώ τόνισε την άψογη συνεργασία που υπάρχει με τον Επαρχο , τον Δήμαρχο και τους δημ. συμβούλους της Ιθακης.

Τα έργα αποκατάστασης στο επαρχιακό δίκτυο της Ιθακης επιθεώρησε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης…

Δημοσιεύτηκε από Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς & Ιθάκης στις Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

Προηγούμενο άρθροΝέα Σμύρνη: Σοκάρει το νέο βίντεο-ντοκουμέντο με τον άγριο ξυλοδαρμό αστυνομικού – Τον χτυπούσαν με μανία για πάνω από 2,5 λεπτά
Επόμενο άρθρο“Αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι, το ΟΧΙ στη βία πρέπει να είναι καθαρό και απόλυτο”