Τσελέντης: “Δεν μπορείτε να κωφεύετε στο καμπανάκι (τώρα είναι καμπάνα) για τον ενδελεχή έλεγχο των σχολικών υποδομών μας”

Βγήκαν κάποιοι και με κατηγόρησαν για τη δήλωση μου για την αναγκαιότητα στατικού και όχι μόνο ελέγχου των σχολείων που πάνε τα παιδιά μας. Άκουσα ανερυθρίαστες δηλώσεις ότι έχουμε τα ασφαλέστερα σχολεία της Ευρώπης! Κάποια σκόπιμα, ενοχλημένοι από την υποψηφιότητα μου στην Ευρωβουλή με τη ΝΔ και την αγάπη που δέχομαι από το κόσμο είπαν το πρωτάκουστο ότι το κάνω για να μαζέψω ψήφους!!!
Όχι κύριοι δεν σας μοιάζω, δεν ευλογάω τα γένια αυτών που σας έδωσαν τις συστημικές θέσεις σας. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ σε σχεδόν κάθε εμφάνιση μου στα ΜΜΕ θίγω αυτό το θέμα γιατί έχω πολλές φορές δεχθεί καταγγελίες από γονείς, γιατί μετά από σεισμούς αποκαλύπτονται σημεία και τέρατα ως προς την στατικότητα μερικών σχολείων, γιατί η ασφάλεια των παιδιών μας είναι πάνω από όλα.
Δεν μιλώ για τα σχολεία της Εκάλης η της Κιφησιάς αλλά για τα σχολεία του απλού Έλληνα. Κύριοι μπορεί να στοχοποιησατε την αριστεία όταν υπουργός σας την αποκάλεσε ‘ρετσινια’ μπορεί να διαλύσατε την ευνομία στα πανεπιστήμια καθυστώντας τα ορμητήρια μπαχαλάκηδων, μπορεί για ψηφοθηρικούς λόγους να ενοποιήσατε σωριδών Πανεπιστημιακά τμήματα με ΤΕΙ καταργώντας την αξιοκρατική πυραμίδα αλλά δεν μπορείτε να κωφεύετε στο καμπανάκι (τώρα είναι καμπάνα) για τον ενδελεχή έλεγχο των σχολικών υποδομών μας.

!!!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ!!!

Από το fb του Άκη Τσελέντη