Τζωρτζάτος κατά “Μεγάρου”: «ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΦΘΟΝΟΣ….»

«ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΦΘΟΝΟΣ….» είναι η φράση, που αντικατοπτρίζει τα λιβελογραφήματα της δημοτικής αρχής περί «Γουλιάδας» στα «κίτρινα παπαγαλάκια».

(http://www.portoni.gr/2018/11/20/%ce%bf-%ce%b5%cf%86%ce%b9%ce%ac%ce%bb%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%87%cf%8e-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%ac%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%bf/).

Για ακόμα μία φορά η δημοτική αρχή, μη έχοντας επιχειρήματα, εκτοξεύει ύβρεις, αλλά κατά βάθος γνωρίζει ότι στο έγγραφο της Παραίτησής μου είχα επισυνάψει μία λίστα με τα πεπραγμένα μου, την οποία εντέχνως φρόντισε να εξαφανίσει. Εάν τολμά, την καλώ για λόγους ευθιξίας, να την θέσει στη δημοσιότητα, ώστε να μιλήσουμε επί τη βάσει στοιχείων, για το ποιός έχει κάνει έργα και έχει νοικοκυρέψει τα οικονομικά και ποιός όχι. Σε αντίθετη περίπτωση, θα την κοινοποιήσουμε εμείς. Τα έργα της δημοτικής αρχής δεν αντέχουν στο φως της δημοσιότητας και οι Κεφαλλονίτες επιθυμούν διακαώς την επόμενη μέρα. Σε ό, τι με αφορά ως προσωπικότητα, έχω να δηλώσω, πως κινούμαι πάνω από όλες τις κακεντρέχειες, όπως το αεροπλάνο πετάει ψηλά, χωρίς να το αγγίζουν τα καιρικά φαινόμενα…..

Μετά τιμής,

Γεώργιος Τζωρτζάτος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος