Για άλλη μια φορά το άλλοτε κραταιό Γραφείο Τύπου της «Ισχυρής Κεφαλλονιάς ατύχησε. Τι την ήθελε την ανακοίνωση για την συμβασιοποίηση του έργου συντήρησης και αποκατάστασης του Δημοτικού οδικού δικτύου της Κεφαλλονιάς;; Δεν καταλαβαίνει ότι εκτίθεται ανεπανόρθωτα με τα μαργαριτάρια που μας σερβίρει;;

Και καλά δε φτάνει που μυξοκλαίει ότι δεν μπόρεσε σ’ αυτό το έργο να ρίξει τις υπογραφές της φαρδιά πλατιά!! μας μοστράρει και απόσπασμα της σύμβασης για να αποδείξει τα περί αποφάσεων της προηγούμενης διοίκησης.

Φαινομενικά για έναν ανυποψίαστο αναγνώστη φαίνεται ότι έχουν δίκιο!!!.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα φίλοι δημότες του Αργοστολίου και της Κεφαλλονιάς;;

Διαβάζουμε λοιπόν σε αυτό το απόσπασμα της σύμβασης ότι το έργο εντάχθηκε από τον «κακό Σύριζα» στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) το 2017, ενώ η έγκριση της μελέτης έγινε από το Δημοτικό Συμβούλιο το 2019!!

Ο Μιχαλάτος φταίει που ορισμένα σαΐνια της «Ισχυρής Κεφαλλονιάς» έτρεχαν με ρυθμούς χελώνας;;

Φυσικό ήταν με τέτοια χρονοδιαγράμματα και καθυστερήσεις να μην προλάβαιναν να ρίξουν τις τζίφρες τους!!. Ο δημότης όμως δεν τον ενδιαφέρει το τυπικό της υπόθεσης αλλά η άσχημη κατάσταση στο οδικό δίκτυο της πόλης του Αργοστολίου και των περιχώρων. Τα καθημερινά «σπασίματα» των οχημάτων τους. Η κακή εικόνα στους επισκέπτες του νησιού όλα αυτά τα χρόνια. Οι καταρρεύσεις των πρανών των οδών στα χωριά που τις καθιστούν απροσπέλαστες.

Τα «φίλια» ΜΜΕ τι έγραψαν κύριοι του γραφείου τύπου;;

Ότι ο Δήμαρχος Αργοστολίου υπέγραψε την εν’ λόγω σύμβαση και περιγράφουν το αντικείμενο αυτής στις 14 Κοινότητες της πολύπαθης Κεφαλλονιάς!!

Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο.

Εάν ήθελαν αυτοί τις «περγαμηνές» ας φρόντιζαν έγκαιρα για τα περαιτέρω.

Αυτά έχει η πολιτική αγαπητοί μου.

Το συμπέρασμα είναι επειγόντως αλλαγή σκυτάλης…..Τέτοια λάθη στις ανακοινώσεις τύπου δεν θα συνέβαιναν άλλες εποχές!!….

«ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ»

Προηγούμενο άρθροΘεόφιλος & Καππάτος στο Υπουργείο Μεταφορών: Οι Εργατικές Κατοικίες Ληξουρίου & η επιδότηση ενοικίου, το λιμάνι Αργοστολίου, το μπαστούνι για τα κρουαζιερόπλοια, οι νέες σχολικές μονάδες σε Αργοστόλι & Πόρο
Επόμενο άρθροΙθάκη: Θέματα εθελοντισμού στην Περιφέρεια