Ξεχάστε μπάνια και διακοπές αν κλείσατε 22 με 26: Κακά μαντάτα για τον καιρό, έτσι θα είναι εκείνη τη βδομάδα

Ένα δύσκολο καλοκαίρι, με καύσωνες διαρκείας και απότομες αλλαγές του καιρού, έντονα καιρικά φαινόμενα, προβλέπουν τα μερομήνια.

Σύμφωνα με την εν λόγω μέθοδο πρόβλεψης του καιρού, το τρέχον καλοκαίρι θα επικρατήσουν πολύ υψηλές θερμοκρασίες, ενώ προβλέπεται μια ισχυρή κακοκαιρία, το δεύτερο μισό του Αυγούστου.

Δύσκολο καλοκαίρι προβλέπουν τα μερομήνια

Ιούνιος 2024

Τον Ιούνιο αναμένονται να σημειωθούν υψηλές θερμοκρασίες στην αρχή του μήνα, ενώ μετά τις 19/6 θα σημειωθεί κακοκαιρία. Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας μέχρι το τέλος του μήνα.

Ιούλιος 2024

Καυτός αναμένεται ο Ιούλιος, καθώς, σύμφωνα με τα μερομήνια, το πρώτο μισό του μήνα θα έχει υψηλές θερμοκρασίες και το διάστημα 19-25 αναμένεται καύσωνας.

Αύγουστος 2024

Συνθήκες καύσωνα θα επικρατήσουν στη χώρα σχεδόν ολόκληρο τον Αύγουστο. Συγκεκριμένα, τα μερομήνια προβλέπουν υψηλές θερμοκρασίες το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και ισχυρό καύσωνα 11-21 Αυγούστου, αλλά το διάστημα 22-26, αναμένεται ισχυρή κακοκαιρία με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας. Προς τα τέλη του μήνα, ο υδράργυρος θα ανέβει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

συνέχεια στο enimerotiko.gr