Ξέσπασε “πόλεμος” Βλάχου-Καούκη!

Κύριε και κυρία  Καούκη

Η αχαριστία , η αισχρότητα και το ψέμμα κυριαρχεί σε όλο της το μεγαλείο στην ανακοίνωσή σας.
Αχαριστία γιατί η σύζυγός σας σαν υπάλληλος του γηροκομείου ανήκει στην πλέον προνομιούχα κατηγορία των δημοτικών υπαλλήλων γιατί ενώ όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι ακόμα κι από απομακρυσμένες περιοχές όπως Ληξούρι , Πόρος ,Έρυσος κλπ μεταβαίνουν στην εργασία τους με ίδια μέσα οι υπάλληλοι του Γηροκομείου μεταξύ των οποίων και η σύζυγός σας μεταφέρονται από το Αργοστόλι με όχημα του Δήμου Κεφαλονιάς.Φανταστείτε δε ότι ο οδηγός που τους μεταφέρει το πρωί έρχεται από τον Κατελειό με δικό του όχημα.
Αχαριστία κυρία Καούκη όταν σας έχω διευκολύνει πολλές φορές όπως πχ να περιμένω με το όχημα του Δήμου να ψωνίσετε και να σας πάω μέχρι την πόρτα του σπιτιού σας.
Στην επίμαχη φάση σήμερα το μεσημέρι ερχόμενος να σας πάρω από το Γηροκομείο έτυχε να έχει χαλάσει το αυτοκίνητο της προισταμένης σας ,και το τονίζω ,της προισταμένης σας κι έτσι θα έπρεπε να μεταφέρω κι αυτήν, οπότε θα χάνατε λίγο από τον ελεύθερο χώρο στο όχημα .Εσείς παρόλες τις παρακλήσεις ,δικές μου και των συναδέλφων σας ,δεν θελήσατε να στριμωχτείτε λίγο στο αμάξι προκειμένου να εξυπηρετηθεί η συνάδελφός σας.Βέβαια , αρνηθήκατε εκ του ασφαλούς ,μια και ξέρατε ότι σε λίγα λεπτά θα πήγαινε στο Αργοστόλι άλλη συνάδελφός σας με δικό της όχημα.
Και σας ρωτώ κυρία Καούκη κατεβήκατε ή όχι με την συνάδελφό σας στο Αργοστόλι.
Κυρία Καούκη λυπάμαι που ο δήμος δεν διαθέτει λιμουζίνα για την μεταφορά σας στην εργασία σας, ακόμα περισσότερο όμως λυπάμαι για την απαράδεκτη συμπεριφορά σας απέναντι σε μένα και στους συναδέλφους σας.
Οσο για σας κύριε Καούκη θα σας θυμίσω μια φράση του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου ”Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου”
ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ
Οδηγός λεωφορείου Δήμου Κεφαλονιάς
Πρώην νσ Κεφαλονιάς και Ιθάκης