Είμαστε σίγουροι ότι συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας – και κυρίως ο Λάβκραφτ – θα είχαν πολλά να πουν αν έβλεπαν μπροστά τους αυτόν τον πραγματικό (αν και όχι ακριβώς ολοζώντανο) Κθούλου.

Και μπορεί να μην επρόκειτο για κάποιο τέρας με πλοκάμια, αλλά για ένα γιγαντιαίο θράψαλο, όμως γνωρίζουμε ότι εξίσου εντυπωσιασμένοι έμειναν και οι περαστικοί που το είδαν με τα μάτια τους στην κεντρική παραλία Οτζιά της Κέας.

Διαβάστε επίσης: Δεύτερος θάνατος από επιπλοκές του covid 19 στην Κεφαλονιά

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο θέαμα: Το μαλάκιο ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, έχοντας μήκος που ξεπερνούσε το ένα μέτρο, σύμφωνα με το cyclades24.gr.

Διαβάστε επίσης: Δήμος Αργοστολίου: Πάντα δίπλα στους εθελοντές-Εγκρίθηκαν όλα τα αιτήματα οικονομικής ενίσχυσης

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό το εύρημα τράβηξε το ενδιαφέρον του κόσμου, που έσπευσε να το φωτογραφίσει, καθώς το μήκος του ξεπερνούσε το ένα μέτρο. Παρόλα αυτά, αυτό το μέγεθος δεν είναι και τόσο σπάνιο στη χώρα μας όσον αφορά τα θράψαλα που βρίσκονται στα βαθιά νερά.

Διαβάστε επίσης: Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου: Έτσι αντιμετώπισε ύποπτο κρούσμα κορωνοιού-Τι λέει η Πρόεδρος Άννα Ζαπάντη (ηχητικό)

Πηγή: in.gr

Προηγούμενο άρθροLockdown: «Στρώνει τραπέζι» στις 12 Απριλίου η εστίαση με νέους κανόνες
Επόμενο άρθροΗ δραστηριότητα της Αίτνας, η μικροσεισμική δραστηριότητα πάνω στο ελληνικό ηφαιστιακό τόξο & οι 2-3 μικροσεισμοi 2,5Μ μέγιστο στον νέο υποθαλάσσιο κρατήρα της Σαντορίνης (pics)