Ένα μικρό «θαύμα» έχει επιτελέσει στο δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης ο δήμαρχος, Γιάννης Κωνσταντάτος που μπόρεσε μέσα σε μόλις μία τετραετία, την εποχή της κρίσης και των Μνημονίων να αλλάξει άρδην τη μορφή της πόλης με έργα ανάπλασης, κατασκευής αλλά και συντήρησης τη στιγμή μάλιστα που πολλοί την χαρακτήριζαν ως «καμένο χαρτί» λόγω προηγούμενων κακοδιαχειρίσεων.

Με έργα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και σκληρή δουλειά, κατάφερε στο πρόσωπο του να ενώσει όλους τους πολίτες του δήμου, υποστηρικτές και μη, ενώ μεταμόρφωσε την πόλη σε ένα στολίδι της παραλιακής έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του στη μεγαλύτερη επένδυση που έχει γίνει ποτέ και της οποίας ήταν ανέκαθεν υποστηρικτής.

Με γνώμονα το όφελος των πολιτών, ο Γιάννης Κωνσταντάτος πραγματοποίησε εκατοντάδες έργα μεταξύ των οποίων ανακαινίσεις σχολικών προαυλίων, κατασκευή υπαίθριων γυμναστηρίων, Κοινωνικό Παντοπωλείο, πλατείες ασφαλτοστρώσεις αλλά και ανακαινίσεις παιδικών χαρών και βέβαια η δημιουργία του 3ου ΚΑΠΗ που έγινε επί θητείας του στα Σούρμενα, η ανακαίνιση του ΚΑΠΗ Αλεξιουπόλεως και το Στέκι Πολιτισμού, έναν μοναδικό πολυχώρο που φαίνεται να προσελκύει χιλιάδες πολίτες από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας του.

Αντίπαλος του η γραφειοκρατία, η έλλειψη κονδυλίων και ο… πήχης που ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο αλλά σύμμαχος του οι χιλιάδες λαού που βρίσκονται στο πλευρό του.

Με σεβασμό στο πρόσωπο των πολιτών θα πορευθεί και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση το Μάιο του 2019 για να στεφθεί και πάλι νικητής των έργων.

 

Αναδημοσίευση από http://www.dimarxos.gr

 

Προηγούμενο άρθροΔύο “γραμμές” στο “Μέγαρο”; Ο Λυκούδης θέλει “μορατόριουμ” με τον Μιχαλάτο και οι “άλλοι” επιτίθεται!!!
Επόμενο άρθροΑνδρέας Ζαπάντης: Τέσσερις (4) Δήμοι στην Κεφαλλονιά