Αττικόν: Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια και αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 5ο όροφο

Της είχε στήσει καρτέρι πίσω από την πόρτα του θαλάμου που νοσηλευόταν

Τη φρίκη βίωσαν όσοι βρίσκονταν τις πρώτες πρωινές ώρες στο Αττικόν Νοσοκομείο, καθώς ένας ασθενής, ο οποίος νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου, επιτέθηκε με μαχαίρι σε μία νοσηλεύτρια τραυματίζοντάς την βαριά, πριν πηδήξει στο κενό από τον 5ο όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος, δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καρδιολογική κλινική βρίσκεται στον 1ο όροφο, όπου συνέβη η επίθεση, ενώ η αυτοκτονία έλαβε χώρα στον 5ο όροφο του νοσοκομείου. Την είδηση έδωσε στον «αέρα» του Open TV, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός.

Η νοσηλεύτρια δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές από τον ασθενή, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα κι έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της, η οποία παραμένει κρίσιμη. Η νοσηλεύτρια, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δέχτηκε την επίθεση του ασθενούς, ο οποίος φέρεται να κρυβόταν πίσω από πόρτα και να επιτέθηκε πισώπλατα στην άτυχη εργαζόμενη, ενώ προηγουμένως είχε δεχτεί «κλήση» από τον ασθενή για παροχή βοήθειας.

Οταν εκείνη μπήκε μέσα στον θάλαμο για να του προσφέρει βοήθεια, εκείνος άρχισε να τη μαχαιρώνει στον λαιμό και σε άλλα μέρη του σώματός της, με τα χτυπήματα να της προκαλούν σοβαρούς τραυματισμούς. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι συνάδελφοι της παθούσας, η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο αυτή τη στιγμή, αλλά η κατάστασή της χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Πηγή: ethnos.gr