11 συλλήψεις στην Κεφαλονιά

Πραγματοποιήθηκαν (35) συλλήψεις για αδικήματα που αφορούν τη διάθεση ειδών παραεμπορίου, την κατοχή ναρκωτικών, την ηχορύπανση, την παράνομη οπλοκατοχή και άλλα αδικήματα

Βεβαιώθηκαν (201) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και (21) υγειονομικού ενδιαφέροντος

Κατασχέθηκαν συνολικά (204) προϊόντα παραεμπορίου

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών των νησιών του Ιονίου, βάση του σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων.

Συγκεκριμένα μεικτά συνεργεία αστυνομικών υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κεφαλονιάς, Κέρκυρας, Λευκάδας και Ζακύνθου, πραγματοποίησαν, την Κυριακή (12-08-2018) έως το πρωί της Δευτέρας (13-08-2018),  εντατικούς προληπτικούς αστυνομικούς ελέγχους σε περιοχές με αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να συλληφθούν συνολικά (35) άτομα για διάφορα αδικήματα.

  • Ειδικότερα στην Κεφαλονιά συνελήφθησαν (11) άτομα, από τα οποία (2) για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και περί όπλων, (1) για παράνομη οπλοκατοχή, (1) για μέθη, (6) για στέρηση πιστοποιητικού υγείας και (1) για πλαστογραφία και απόπειρα παράνομης εξόδου από την Χώρα.

Βεβαιώθηκαν (31) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας και (10) υγειονομικού ενδιαφέροντος.

  • Στην Κέρκυρα συνελήφθησαν (10) άτομα, από τα οποία (1) για παραεμπόριο, (2) για στέρηση πιστοποιητικού υγείας, (1) για ηχορύπανση, (1) για μέθη και (5) για άλλα αδικήματα.

Βεβαιώθηκαν (91) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας και (8) υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ κατασχέθηκαν (86) είδη παραεμπορίου.

 

  • Στην Λευκάδα αντίστοιχα κατά του ελέγχους συνελήφθησαν (8) άτομα, από τα οποία (4) για παραεμπόριο, (2) για κλοπή, (1) για μέθη και (1) για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης.

 

Βεβαιώθηκαν (43) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας ενώ κατασχέθηκαν (103) είδη παραεμπορίου.

 

  • Στη Ζάκυνθο συνελήφθησαν (6) άτομα για αδικήματα που ενδεικτικά αφορούσαν (2) για παραεμπόριο, (1) για ηχορύπανση, (2) για μέθη και (1)   για υπεξαίρεση.

Βεβαιώθηκαν (36) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και (3) υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ  κατασχέθηκαν (15) είδη παραεμπορίου.