«Τρικάκια» εναντίον του Μητροπολίτη Ζακύνθου μετά την απόφαση του κ. Διονυσίου να παυτούν, προσωρινά, από τα καθήκοντά τους 14 ιερείς, αρνητές του κορονοϊού. Φτάνουν μέχρι το σημείο να κάνουν λόγο για «σατανική απόφαση»!

Οπαδοί των 14 αντιεμβολιαστών ιερέων, πέταξαν στους δρόμους της πόλης της Ζακύνθου «τρικάκια» εναντίον της απόφασης. Στο κείμενό τους κατηγορούν τη Μητρόπολη Ζακύνθου για «απάνθρωπες και παράνομες ενέργειες», και ότι η συμπεριφορά του ιεράρχη έχει διαταράξει την ψυχική γαλήνη του ποιμνίου.

Φτάνουν, μάλιστα, στο σημείο – όπως μεταδίδει η ΕΡΤ – να χαρακτηρίσουν τη σχετική απόφαση και τις ενέργειες του Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονυσίου «σατανικές».

Εάν οι αρνητές κληρικοί επιμείνουν στην απόφασή τους να μην εμβολιαστούν και αν δεν αντικατασταθούν, πολλά χωριά της Ζακύνθου θα μείνουν χωρίς ιερείς και ακολουθίες, ενόψει Χριστουγέννων.

Πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: Νέα αύξηση και διψήφιος αριθμός νέων κρουσμάτων κορωνοιού-5.991 κρούσματα σήμερα, 69 θάνατοι, 594 διασωληνωμένοι σε όλη τη χώρα
Επόμενο άρθροΤι αποκαλύπτει ο άνδρας με τα μεγαλύτερα «προσόντα» στον κόσμο