20 συλλήψεις στην Κεφαλονιά για διάφορα αδικηματα

Πραγματοποιήθηκαν (84) συλλήψεις για αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων,  κατοχή ναρκωτικών ουσιών,  διάθεση ειδών παραεμπορίου, την ηχορύπανση, την παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη διάθεση αερίου γέλιου και άλλα αδικήματα

Βεβαιώθηκαν (185) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και (16) υγειονομικού ενδιαφέροντος

Κατασχέθηκαν συνολικά περισσότερα από (170) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, (154) προϊόντα παραεμπορίου, (29) αμπούλες αερίου γέλιου  

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών των νησιών του Ιονίου, βάση του σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων.

Συγκεκριμένα μεικτά συνεργεία αστυνομικών υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας πραγματοποίησαν εντατικούς προληπτικούς αστυνομικούς ελέγχους σε περιοχές με αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα τα τελευταία 24ωρα να συλληφθούν συνολικά 84 άτομα για διάφορα αδικήματα.

  • Ειδικότερα στην Κέρκυρα συνελήφθησαν (31) άτομα, μεταξύ των οποίων (2) για ναρκωτικά, (3) για κλοπή, (4) για ηχορύπανση, (2) για παράνομη οπλοκατοχή, (1) για παράνομη πώληση αερίου γέλιου,  (2) για άγρα πελατών και (4) για παραεμπόριο.

Βεβαιώθηκαν (72) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας και (6) παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις οποίες (4) για ηχορύπανση και (2) για άγρα πελατών.

Κατασχέθηκαν (161,5) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,  συσκευή τέιζερ, (29) αμπούλες αερίου με (13) μπαλόνια, το χρηματικό ποσό των (5.700) ευρώ  και (52) προϊόντα παραεμπορίου. 

  • Στη Ζάκυνθο συνελήφθησαν (21) άτομα για αδικήματα που ενδεικτικά αφορούσαν (1) για ναρκωτικά, (5) για παραεμπόριο, (6) για ηχορύπανση και (7) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

Βεβαιώθηκαν (32) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, (3) παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος για ηχορύπανση και κατασχέθηκαν μικροποσότητα  ακατέργαστης κάνναβης και (82) διάφορα είδη παραεμπορίου.

  • Στην Κεφαλονιά αντίστοιχα κατά του ελέγχους συνελήφθησαν (20) άτομα, από τα οποία (4) αλλοδαποί για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, (1) για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης, (10) για στέρηση πιστοποιητικών υγείας και (5) για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης,

Βεβαιώθηκαν (56) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας και (7) ακόμη παραβάσεις για στέρηση πιστοποιητικού υγείας, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

 

  • Τέλος, στη Λευκάδα αντίστοιχα κατά του ελέγχους συνελήφθησαν (14) άτομα, από τα οποία ενδεικτικά (3) για παραεμπόριο, (2) για ναρκωτικά (2) για ηχορύπανση,  (2) για μέθη και  (3) για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγηση.

 

Βεβαιώθηκαν (25) παραβάσεις του Κώδικα του Οδικής Κυκλοφορίας και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και (20) προϊόντα παραεμπορίου.