2ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου:Αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή σχολικού έτους 2021-2022 (εικόνες)

Το σχολείο μας αποχαιρέτησε και φέτος τη σχολική χρονιά με μια απολαυστική γιορτή λήξης στο προαύλιο του σχολείου μας. Οι μαθητές όλων των τάξεων αποχαιρέτησαν τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, με τραγούδια, χορούς, ζωγραφιές και πολλή αγάπη!

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε έκθεση κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά από τους μικρούς μας δημιουργούς υπό την επίβλεψη της εκπαιδευτικού Μαρκάτου Ερασμίας.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων με τη σειρά του αποχαιρέτησε τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης μοιράζοντας τους αναμνηστικά και γλυκές λιχουδιές!

Η γιορτή μας έληξε με τους μαθητές μας να συμμετέχουν σε αθλοπαιδιές και σε διάφορα διασκεδαστικά και ομαδικά παιχνίδια με κέφι και πολλά χαμόγελα! Ο σχεδιασμός και υλοποίησή τους έγινε από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Χριστόπουλο Κωνσταντίνο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας που υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους κατάφεραν να συγκινήσουν αλλά και να αποσπάσουν το χειροκρότημα όλων μας.

Ευχαριστούμε, τέλος, όλους τους γονείς για την άριστη συνεργασία όλη τη χρονιά και ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο, ευχόμαστε σε όλους ένα όμορφο, γεμάτο ξεγνοιασιά καλοκαίρι!

Για τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου,

Η Δ/ντρια

Μαραβέγια Σοφία.

Posted by Σελίδα: Blog on Friday, June 17, 2022