Από την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 θα φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας τους υπεύθυνους καθηγητές των σχολείων του εξωτερικού του προγράμματος Erasmus+ “Knowing Sports, Outdoor Activities and Traditions”.

Στόχος της επίσκεψης τους είναι η οργάνωση του διετούς προγράμματος των συμμετεχόντων σχολείων και των μετακινήσεων των μαθητών σε κάθε μια χώρα όπως και η επιλογή των αθλητικών – πολιτιστικών δραστηριοτήτων που θα παρακολουθήσουν.

Οι καθηγητές που θα μας επισκεφτούν είναι από την Πορτογαλία, η κα. Fátima Pais, ο κ. Filipe Rosário και ο κ. José Brito, από την Κροατία, η κα. Neda Njegač και η κα. Irena Žiger, από την Γαλλία, η κα. Claire Cenzato και η κα. Joelle Rochon, από την Β. Μακεδονία, η κα. Stefani Markoska Jakimoska και η κα. Milka Spaseska, από την Τουρκία ο κ. Alparslan Sarp.

Την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, στις 14:00 το μεσημέρι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα καλωσορίσει του καθηγητές που μας επισκέπτονται με ένα γεύμα το οποίο θα γίνει στο χώρο του σχολείο με παραδοσιακά φαγητά και γλυκά της περιοχής μας. Όλοι οι γονείς και κηδεμόνες του σχολείου είναι ευπρόσδεκτοι να παραβρεθούν σε αυτή την συνάντηση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Διευθύντρια του σχολείου κ. Αλίκη Γαλιατσάτου.

3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου