7η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης Α.μεΑ. “ΥΠΕΡΙΩΝ”

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου από 11:00 – 14:00, η 7η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ». Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη η κ. Ελπίδα Κατσαΐτη με Γραμματέα την εκπαιδευτικό κ. Θεοδώρα Παπακωνσταντίνου και μέλος την κ. Μαρία Μαρούλη. Η Λογοδοσία των Πεπραγμένων έγινε από την Πρόεδρο της Ένωσης κ. Σοφία Ζαφειράτου – Μαροπούλου και την Αντιπρόεδρο κ. Μαρία Λαδά. Έγινε Οικονομικός Απολογισμός – Προϋπολογισμός, μόνο της Ένωσης (του Κ.Δ.Η.Φ. θα πραγματοποιηθεί στην λήξη του προγράμματος του ΕΣΠΑ στις 31 Μαρτίου, ημέρα Τρίτη, 2020) από την ταμία κ. Παρασκευή Κοντογιαννάτου. Ακούστηκαν και ψηφίστηκαν προτάσεις – στόχοι για το 2020 από το μέλος του Δ.Σ. κ. Σταύρο Λυκούδη και το μέλος της Ένωσης κ. Ηλία Παρίση.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ. και την Ε.Ε. της Ένωσης. Την εφορευτική επιτροπή αποτελούσαν ως Πρόεδρος η Εκπαιδευτικός κ. Ευγενία Αντωνέλου, η κ. Γερασιμούλα Σταθάτου Εκπαιδευτικός ΔΙΙΕΚΓ.Ν. Κεφαλονιάς και η κ.Αραβαντινού – Λεωνίδη Τζόγια.

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης σύμφωνα με το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελούν οι κάτωθι:

ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ – Α.μεΑ.

  1. Σοφία Ζαφειράτου – Μαροπούλου.
  2. Παρασκευή Κοντογιαννάτου.
  3. Μαρία Λαδά.
  4. Διαμαντίνα Σταθάτου.
  5. Μαρία Τζωρτζάτου.

 

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ – ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

  1. Μαρίνα Βαλσάμου.
  2. Σταύρος Λυκούδης.

Εξελεγκτική Επιτροπή

  1. Γεράσιμος Κατσαΐτης.
  2. Άννα Παρίση.
  3. ΚωνσταντίνοςΜαρούλης.

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης συγκροτημένο σε σώμα, θα σας το γνωστοποιήσουμε μετά την πρώτη συνεδρίαση των νέων μελών με θέμα την «συγκρότηση σε σώμα».

 

Με εκτίμηση,

η απερχόμενη Πρόεδρος του Δ.Σ.  της Ένωσης

και πλειοψηφήσασα σύμβουλος,

 

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου.