Α.Κούγιας: Τον προσέγγισαν για αναλάβει τον Μ.Δασκαλάκη – Γιατί δεν θέλει να γίνει δικηγόρος της Ρ.Πισπιρίγκου

Διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε επαφή με την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι άνθρωπος από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη τον προσέγγισε για να αναλάβει να τον εκπροσωπήσει ως δικηγόρος.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega φιλοξενήθηκε ο Αλέξης Κούγιας όπου έκανε λόγο για ένα έγκλημα που όμοιό του δεν υπάρχει στα χρονικά, ενώ απάντησε και στις ερωτήσεις που αφορούσαν το κατά πόσο η Ρούλα Πισπιρίγκου ή ο Μάνος Δασκαλάκης του ζήτησαν να τους εκπροσωπήσει νομικά.

Ο κ. Κούγιας διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε επαφή με την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μάλιστα, ανέφερε πως «μετά από δυο παραιτήσεις δικηγόρων, δεν υπήρχε περίπτωση να αναλάβω. Πείτε το και εγωιστικό», υπογραμμίζοντας πως θα την είχε αναλάβει μόνο αν τον είχε επιλέξει από την πρώτη στιγμή.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι την Παρασκευή υπήρξε προσέγγιση από την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη για να αναλάβει εκείνον. «Με προσέγγισε ένα σοβαρό πρόσωπο. Θέλω να γνωρίσω τον πελάτη πριν τον αναλάβω», ανέφερε μεταξύ άλλων τονίζοντας πως προσέγγιση υπήρξε αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει νομικά τον πατέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν άδικα στην Πάτρα.

Πηγή: pronews.gr