Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά: Αποστολή προσφοράς & αγάπης στον Δήμο Σάμης (pics)

Σήμερα, Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά στο πλαίσιο της δράσης της για τους πληγέντες των νησιών μας από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό» προσέφερε στον Δήμο Σάμης έξι παλέτες με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, 150 κιλά όσπρια και τρεις παλέτες νερά, τα οποία μεταφέρθηκαν δωρεάν από την μεταφορική εταιρία «Δανελάτος» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.
Τις προηγούμενες ημέρες προσφέρθηκε γεύμα στην Άσσο, προσφορά του κ. Βασίλη Σαβράμη.
Η ανταπόκριση των μελών και φίλων της Αδελφότητας στο κάλεσμα αυτό του Συλλόγου μας πραγματικά συγκινητική.
Η προσφορά των εθελοντών που ανιδιοτελώς εργάζονται προς βελτίωση τούτης της δύσκολης για τον τόπο μας κατάστασης αξιέπαινη.
Τα είδη πρώτης ανάγκης παρέλαβε ο Υπεύθυνος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Σάμης κ.Σπύρος Παπαδάτος ενώ παρών ήταν και ο επικεφαλής της Εθελοντικής ομάδας Προστασίας Περιβάλλοντος Πυλάρου και Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μακρυώτικων κ. Γεράσιμος Δίπλας.
Την Αδελφότητα εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Μαριολένη Νεοφύτου, η Αντιπρόεδρος Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά και ο Ταμίας Ορέστης Καππάτος.
Η Αδελφότητα κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε για ανάγκες κι από τους υπόλοιπους Δήμους και Φορείς θα συνεχίσει με όσες δυνάμεις έχει να προσφέρει.
*Θα ακολουθήσει αναλυτικό δελτίο τύπου στο οποίο θα ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς, συμπατριώτες και φίλους, που βοήθησαν.

Σήμερα, Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά στο πλαίσιο της δράσης της για τους…

Δημοσιεύτηκε από Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά στις Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020