Αγία Ευφημία: “Υπάρχει η σκέψη, να κηρυχτεί η περιοχή πλημμυρόπληκτη, για να αποζημιωθούν οι κάτοικοι που έπαθαν ζημιές” (pics+video)

Για άλλη μια φορά μέσα σε μια βδομάδα, βρεθήκαμε στην Αγ, Ευφημία, για να καλύψουμε, πλημμυρικά φαινόμενα, που προκάλεσε, η πρωινή νεροποντή. Στα βίντεο, που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε πως είχαν τα πράγματα στη περιοχή σήμερα το πρωί, καθώς και δηλώσεις, του Προϊστάμενου Πολιτικής Προστα΄σιας Κεφαλονιάς και Ιθάκης, κ Βαγγέλη Ανδρεάτου, της Αντιδημάρχου Πυλάρου, Αμαλίας Αλυσανδράτου και του Προέδρου της Αγ. Ευφημίας, Παναγή Ζαφειράτου.
Πρόβλημα είχαν και τα Δρακοπουλάτα, από τα νερά και τα φερτά υλικά.. Εκεί υπάρχει διακοπή ρεύματος, από χτες το απόγευμα.
Για άλλη μια φορά να τονίσουμε, πως χρειάζεται άμεσα, Δημ. Συμβούλιο, με τη συμμετοχή όλων των αιρετών του νομού, να παρθούν αποφάσεις και να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατό.
Κλείνοντας, να πούμε πως, ο κ. Ανδρεάτος, μας είπε πως “υπάρχει η σκέψη, να κηρυχτεί η περιοχή πλημμυρόπληκτη, για να αποζημιωθούν οι κάτοικοι που έπαθαν ζημιές.
Τάσος Καβαλλιεράτος.
Αναδημοσίευση από https://vlahatasamis.blogspot.com