Αγία Μαρίνα: Σοκάρει η περιγραφή της 26χρονης -«Δεν με βοήθησε κανείς» (βίντεο)

Η 26χρονη που έπεσε θύμα επίθεσης από έξι άνδρες πακιστανικής καταγωγής σε χώρο στάθμευσης στην Άγια Μαρίνα, την Κυριακή το απόγευμα, εξομολογείται στο live news τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν ο σύζυγός της πήγε στο περίπτερο και τον περίμενε έξω από το αυτοκίνητό τους.
«Ήρθαν απειλητικά και οι έξι προς τα πάνω μου… Ήμουν σε κατάσταση σοκ…»
Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε δεν θα τις ξεχάσει ποτέ. Τα πρόσωπα των έξι ανδρών που της επιτέθηκαν σε παρκινγκ στη παραλία της Αγίας Μαρίνας είναι χαραγμένα στη μνήμη της…
«Ιδιαίτερα αυτός που μου έσκισε την μπλούζα και αυτός που έβγαζε το βίντεο, τους θυμάμαι στο πρόσωπό μου μπροστά, είναι πολύ άσχημο όλο αυτό.»
Η 26χρονη που έπεσε θύμα επίθεσης από έξι άνδρες πακιστανικής καταγωγής σε χώρο στάθμευσης στην Άγια Μαρίνα, την Κυριακή το απόγευμα, εξομολογείται στο live news τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν ο σύζυγός της πήγε στο περίπτερο και τον περίμενε έξω από το αυτοκίνητό τους.
«Περίμενα εγώ στο πάρκινγκ. Είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία και περίμενα να γυρίσει. Άρχισα να ακούω φωνές από πίσω μου και γέλια. Γύρισα να κοιτάξω και ήταν έξι άτομα τα οποία έβγαζαν βίντεο. Η κάμερα ήταν στραμμένη προς τα εμένα και τους φωνάζω εννοείται για ποιο λόγο με βγάζουν βίντεο.»
Η 26χρονη τους ζητάει ευγενικά να σταματήσουν να την καταγράφουν με το κινητό, αλλά εκείνοι την περιφρονούν και αρχίζουν να γελάνε μαζί της συνεχίζοντας την βιντεοσκόπηση.
«Επειδή φώναξα προφανώς δεν τους άρεσε, ήρθαν πιο κοντά, ήρθαν απειλητικά βασικά και εκείνη την ώρα επειδή φώναξα εγώ γιατί φοβήθηκα ο ένας από αυτούς μου έσκισε την μπλούζα.»
Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να προσπάθησε να τους απωθήσει, αλλά οι έξι άνδρες σύμφωνα με την μαρτυρία της, φώναζαν και γελούσαν δυνατότερα για να καλύψουν τις εκκλήσεις της για βοήθεια.
«Εκείνη την ώρα άρχισα να φωνάζω, αλλά για να μην ακούγομαι εγώ, φώναζαν και γελούσαν πιο δυνατά εκείνοι. Αυτό μου έκανε εντύπωση.»
«Με έσωσε ο άνδρας μου»
Κάνεις δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Η γυναίκα μόνη και ανυπεράσπιστη δεν μπορούσε να ξεφύγει από τις άγριες διαθέσεις των έξι ανδρών που καμάρωναν για τον φόβο που προκαλούσε η επίθεση τους καταγράφοντας και μεταδίδοντας τις στιγμές φρίκες ζωντανά στο ίντερνετ.
«Κρίμα… οποιαδήποτε γυναίκα ή παιδί ή ακόμα και άντρας να δεχθεί τέτοιου είδους επίθεση πρέπει κάποιος να αντιδράσει.»
Η 26χρονη γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τα νύχια των αρπακτικών όταν εμφανίστηκε ο σύζυγός της και προσπάθησε να τους απωθήσει.
«Ευτυχώς δηλαδή ήρθε ο άντρας μου και μπήκε στη διαδικασία να μπει στη μέση και να του πάρει και το κινητό. Δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να παίρνει βίντεο. Καθόλου, δευτερόλεπτο. Είδε ότι ήταν live όλο αυτό. Εννοείται ότι να τα βάλεις με έξι άτομα είναι αδύνατον. Και αυτοί άρχισαν να βρίζουν και να λένε διάφορα πράγματα στη δική τους τη γλώσσα. Και μόνο όταν εγώ είπα ότι έχω πάρει στο εκατό και έρχονται αυτή τη στιγμή ξαφνικά διαλύθηκαν και έφυγαν όλοι σε διαφορετικές κατευθύνσεις.»
Χάρις την άμεση επέμβαση της αστυνομίας συνελήφθησαν δύο από τα 6 άτομα της επίθεσης, ηλικίας 20 και 36 ετών, τα οποία αντιμετωπίζουν ποινική δίωξη για απλής συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι 4 δράστες.