Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο δολοφόνος της Κυριακής τραβάει το μαχαίρι

Η εκπομπή Live News φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέο βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Το βίντεο που παρουσιάζει το Live News ξεδιαλύνει το μοναδικό σημείο που παρέμενε θολό από την αρχή και είναι το πότε έφτασε ο 39χρονος στο σημείο με το μηχανάκι του και το πότε ξεκίνησε την πισώπλατη επίθεση που οδήγησε στη δολοφονία της 28χρονης κοπέλα στους Αγίους Αναργύρους.

Όλα συνέβησαν σε 14 δευτερόλεπτα, από τη στιγμή που κάμερα ασφαλείας καταγράφει την άφιξη του 39χρονου μέχρι την ώρα που εδώ βγάζει το κουζινομάχαιρο που είχε βάλει στην τσέπη του και κρατούσε, για να σκοτώσει την πρώην κοπέλα του.

Η Κυριακή και ο φίλος της έχουν κατέβει εδώ τα σκαλιά του αστυνομικού τμήματος και περνούν μπροστά από τον φρουρό στο φυλάκιο. Αρχίζουν να περπατούν απέναντι με την βάναυσα δολοφονημένη κοπέλα να προλαβαίνει να κάνει 14 βήματα. H κάμερα μας δείχνει τα όσα ακολούθησαν. Τα όσα είδε η Κυριακή στο οπτικό της πεδίο όταν σταμάτησε να περπατά και γύρισε προς το φυλάκιο.

Η στιγμή της δολοφονίας

Ο δολοφόνος εμφανίζεται. Το φως στο μηχανάκι του είναι αναμμένο. Το παρκάρει πίσω από άλλα που υπήρχαν στο σημείο και εδώ τον βλέπουμε να κατεβαίνει αμέσως να επιταχύνει, τυφλωμένος από το αρρωστημένο του μίσος για εκδίκηση. Έχει φτάσει όπως αποδεικνύουν και οι εικόνες αποφασισμένος να σκοτώσει και θα το κάνει μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα.

Στο καρέ διακρίνεται η Κυριακή που προσπαθεί πάνω στον πανικό της να επιστρέψει στο φυλάκιο και στο πάνω μέρος της οθόνης ο δολοφόνος της, που έχει ήδη το ένα χέρι του στην τσέπη. Σε αυτή που είχε εσκεμμένα κρύψει το κουζινομάχαιρο.

Φαίνεται με αυτή την κίνηση να το βγάζει. Είναι η στιγμή που αρχίζει να τρέχει για να υλοποιήσει αυτό που ήταν αποφασισμένος να κάνει από την αρχή.
Οι περαστικοί κοιτούν τα όσα συμβαίνουν πανικόβλητοι. Από άλλη κάμερα καταγράφονται σοκαρισμένοι, τη στιγμή της δολοφονίας.

δείτε το βίντεο στο newsit.gr