Πυροβολούσε αδιακρίτως μέσα σε καφετέρια ο δράστης. Σοκ από τις φωτογραφίες με τον άνδρα να κείτεται νεκρός στη μέση του δρόμου. Καρέ – καρέ πώς σημειώθηκε το μακελειό στον Άγιο Σώστη.

Πατέρας και γιος βρίσκονταν μέσα σε μια καφετέρια το απόγευμα της Δευτέρας, 11.01.2021, στον Άγιο Σώστη όταν μπήκε ξαφνικά ο δράστης και η συνέχεια ήταν εφιαλτική.

Οι άνδρες ξεκίνησαν να λογοφέρνουν και ήρθαν στα χέρια, καθώς είχαν οικονομικές διαφορές. Τότε, ο δράστης έβγαλε όπλο και ξεκίνησε να πυροβολεί εναντίον του ενός άνδρα, ο οποίος έπεσε νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο δράστης πυροβολούσε αδιακρίτως, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι τρεις που τραυματίστηκαν να δέχονται τις σφαίρες… ξόφαλτσα.

Έξω από την καφετέρια, η πλατεία ήταν σύμφωνα με πληροφορίες γεμάτη μικρά παιδιά και μοιάζει με θαύμα το ότι δεν θρηνούμε περισσότερους νεκρούς.

Δείτε τις εικόνες από τον Άγιο Σώστη – Προσοχή, οι φωτογραφίες είναι ιδιαίτερα σκληρές

 Άγιος Σώστης Άγιος Σώστης Άγιος Σώστης 

Δείτε τις συγκλονιστικές περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων

Το χρονικό του μακελειού στον Άγιο Σώστη

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας, 11.01.2021, στις τάξεις της ελληνικής αστυνομίας μετά από «βροχή» πυροβολισμών στην πλατεία του Αγίου Σώστη, μεταξύ Νέας Σμύρνης και Νέου Κόσμου.

Οι πρώτες πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως οι πυροβολισμοί έπεσαν στην οδό Τιμοκρέοντος με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να έχει χάσει την ζωή του και ακόμη τρεις να είναι βαριά τραυματισμένοι, μεταξύ αυτών και μια γυναίκα.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως οι νεκροί ήταν δύο, ωστόσο όταν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, στον έναν έγινε ανάνηψη και τελικά η ζωή του σώθηκε την τελευταία στιγμή.

Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο αυτοί άνδρες έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους και συγκεκριμένα πρόκειται για πατέρα και γιο…

Πώς συνέβη το μακελειό

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι επιβαίνοντες ενός αυτοκινήτου έφτασαν στο σημείο και τότε άρχισαν οι πυροβολισμοί εναντίον των ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο και διέφυγαν.

Οι Αρχές έχουν την πληροφορία πως το ΙΧ κατευθύνθηκε φεύγοντας προς τα Πετράλωνα, όπου αυτή την ώρα γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του, αφού οι αστυνομικοί γνωρίζουν την μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τον Άγιο Σώστη

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ.

Πηγή: newsit.gr