Αγωνία για 39χρονη αγνοούμενη αισθητικό – Ολονύχτιες έρευνες στην Καλλιθέα (pics)

Συναγερμός σήμανε τις τελευταίες ώρες για μία αγνοούμενη αισθητικό. Πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και της Αγγελικής Νικολούλη κινητοποίησαν τις αρχές που «χτενίζουν» την περιοχή της Καλλιθέας.

Αργά τη νύχτα η ομάδα εξωτερικών ερευνών της εκπομπής με τη συνδρομή της αστυνομίας, αναζητεί τα ίχνη της 39χρονης αισθητικού, 10 ολόκληρους μήνες αφότου εξαφανίστηκε, στις 20 Απριλίου 2020.

Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που την απομάκρυνε από την οικογένειά της.

Αρνητικό ρόλο έπαιξαν, σύμφωνα με το «Φως στο Τούνελ» και κάποιοι «φίλοι», που προσέγγισαν την 39χρονη αισθητικό και εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη της.

Οι συγγενείς της έχασαν τα ίχνη της το περασμένο Πάσχα. Ανησύχησαν για τη ζωή της όταν δεν εμφανίστηκε 1,5 μήνα μετά, στην κηδεία του αγαπημένου της πατέρα.

Ένα ακόμα περιστατικό που την στιγμάτισε και ανέτρεψε τη ζωή της ήταν ο χαμός του πρώτου της έρωτα. Μετά το θάνατό του η Αλέκα – όπως την αποκαλούν οι φίλοι της – «δε σήκωσε κεφάλι», αποκαλύπτει η μητέρα της.

Φως στο Τούνελ: «Σηκώθηκε και έφυγε και δεν την ξαναείδα…»

«Αγαπάει τους ανθρώπους και τα ζώα και όπου μπορεί βοηθάει. Είναι πολύ κοινωνικό άτομο, χαρούμενο και γελαστό. Πήγαινε και βοηθούσε στην εκκλησία», λέει η μητέρα της αγνοούμενης Αλέκας στην κάμερα του «Τούνελ».

«Το βράδυ της Ανάστασης, ήτανε στο σπίτι με τον πατέρα της. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη. Ήρθε να μου πει χρόνια πολλά και της μίλησα αυστηρά… Ανήμερα του Πάσχα σηκώθηκε και έφυγε και δεν την ξαναείδα», αναφέρει χαρακτηριστικά περιγράφοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η κόρη της.

«Ενάμιση μήνα μετά πέθανε ο πατέρας της, ωστόσο δε φάνηκε ούτε στην κηδεία», συμπληρώνει.

Η μητέρα της απελπισμένη, ζητάει από την ίδια να την πάρει έστω ένα τηλέφωνο, εάν είναι κάπου έξω και ακούει.

«Όπου και να είσαι Αλέκα μου, έλα πίσω σε αγαπάμε…», λέει με δάκρυα στα μάτια.

«Πέταξε τον εαυτό της στα σκουπίδια…»

«Την ψάχνουμε εγώ, ο αδελφός της και οι θείοι της. Όλοι την περιμένουμε»!

«Η πρώτη της σχέση την πλήγωσε πολύ…»

Με θλίψη και παράπονο περιγράφει την κόρη της…

«Είναι η χαρά της ζωής, αλλά δεν δίνει αξία στον εαυτό της. Τον πέταξε στα σκουπίδια. Αφήνεται και επηρεάζεται εύκολα. Έχει αδυνατίσει αρκετά τελευταία. Τα μαλλιά της είναι μακριά, ίσια και μαύρα.»

Μιλώντας για τη σχέση που την σημάδεψε, είπε:

«Σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία της έπαιξε η πρώτη της σχέση, που την πλήγωσε πολύ. Ο άνθρωπος αυτός πέθανε και το παιδί μου δε σήκωσε κεφάλι από τότε.»

«Βρήκε ακατάλληλα άτομα για παρέα…»

Η μητέρα της αγνοούμενης Αλέκας με πόνο και αγανάκτηση αφήνει στην άκρη τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και ζητά απαντήσεις από εκείνους που μπορεί να γνωρίζουν που βρίσκεται.

«Έχει φίλους, αλλά ακατάλληλoυς για εκείνη. Κάποιοι μένουν εδώ, στην Καλλιθέα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Εγώ θα είμαι εδώ για το παιδί μου ό,τι και αν αποφασίσει. Θέλω να μάθω αν είναι καλά. Μόνο αυτό με ενδιαφέρει. Δεν είμαι δικαστής, ούτε κριτής της. Δεν μπορώ να την αλλάξω εγώ», ανέφερε.

Η Αλέκα Παπαδοπούλου έχει ύψος 1.58, είναι πιο αδύνατη απ’ ότι στις φωτογραφίες, ενώ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι το τατουάζ που έχει από τον μηρό έως τη μέση και απεικονίζει ένα φίδι και λουλούδια.

Πηγή: newsit.gr