Άγρια δολοφονία: Τη σκότωσε και με την πιστωτική της κάρτα αγόρασε σκουπιδοσακούλες και κρέας (pics)

Με φρικτό τρόπο σκότωσε την 31χρονη Τζένι Λοντόνο, ο 43χρονος σύντροφος και συνεργάτης της Ράφαελ Λόλος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, το ζευγάρι άνοιξε ένα μπαρ το 2016 στο Νιου Τζέρσεϊ. Ο Λόλος έβαλε το κεφάλαιο και η Τζένι ήταν «το πρόσωπο του μαγαζιού». Όλοι την περιέγραφαν σαν ένα αξιαγάπητο, φωτεινό πλάσμα που σε κέρδιζε με το πού σε έβλεπε.

Το 2017 όμως, ο Λόλος άρχισε να γίνεται παρανοϊκός και πίστευε ότι η Τζένι τον απατούσε.

Αν και δεν είχε καμία απόδειξη, έβαλε συσκευή εντοπισμού στο αυτοκίνητό της και την παρακολουθούσε επί δύο εβδομάδες.

Το ζευγάρι διαφωνούσε για πολλά πράγματα και ο Λόλος την κατηγορούσε ότι τον ήθελε για τα λεφτά του. Ήταν μια σχέση με εντάσεις αλλά κανείς δεν φανταζόταν τι θα συνέβαινε.

Την 25η Ιουνίου του 2017, η Τζένι έκλεισε το μπαρ και πήγε με τον Λόλος στο σπίτι της. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που την κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας και έπειτα η νεαρή γυναίκα εξαφανίστηκε. Ο Λόλος την αναζητούσε απεγνωσμένα μαζί με την οικογένειά της και προσπαθούσαν όλοι να μάθουν τι είχε συμβεί.

Αν και τα ίχνη της είχαν εξαφανιστεί, η πιστωτική της κάρτα χρησιμοποιήθηκε κάποιες φορές και έτσι η αστυνομία προσπαθούσε να εξακριβώσει αν απλά κρυβόταν ή κάτι άλλο είχε συμβεί.

Μέρες αργότερα, περαστικοί έβλεπαν μέλη σώματος να επιπλέουν σε έναν ποταμό αλλά η σορός δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστεί. Έτσι, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία με το τατουάζ που υπήρξε στο πόδι της θανούσας και η μητέρα της Τζένι αναγνώρισε ότι το θύμα ήταν η κόρη της.

Ο Λόλος πήγε μαζί με την μητέρα της Τζένι για την αναγνώριση και οι δυο τους έμοιαζαν συντετριμμένοι.

Έτσι ξεκίνησε η έρευνα για τη δολοφονία της και ανακαλύφθηκε ότι ο Λόλος, όταν έφυγε από το διαμέρισμα της Τζένι την ημέρα της εξαφάνισής της, πήγε για ψώνια και αγόρασε με την πιστωτική της κάρτα σακούλες σκουπιδιών και κρέας.

Ο Λόλος καταδικάστηκε τον Φεβρουάριο σε ισόβια κάθειρξη.

Πηγή: reader.gr