Αγρίνιο: Τι έδειχνε η ζωγραφιά που αποκάλυψε την ασέλγεια του 28χρονου στον 4χρονο

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του δράστη δόθηκαν στην δημοσιότητα με απόφαση της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων

Ποινική δίωξη για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση σε πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, ασκήθηκε σε βάρος του 28χρονου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κραβαρίτη που έχει αγωνιστεί σε τοπικές ομάδες σε Αγρίνιο, Ρέθυμνο και Μεσολόγγι.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη δόθηκαν στην δημοσιότητα με απόφαση της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων, καθώς κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγόρι στο Αγρίνιο.

Η ιστορία της ασέλγειας εις βάρος του τετράχρονου αγοριού είχε σοκάρει το Αγρίνιο, όταν ήρθε στην επιφάνεια στις αρχές του τρέχοντος έτος όπου ο νεαρός άνδρας υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία. Ο 28χρονος δεν συνελήφθη ποτέ από την αστυνομία παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία του έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA παρουσιάστηκαν τα γεγονότα που οδήγησαν στο να μη συλληφθεί: Οταν έγινε η καταγγελία η υποδιεύθυνση Ασφαλείας είχε στείλει όλα τα στοιχεία στον εισαγγελέα Αγρινίου αλλά εξαιτίας του γεγονότος ότι ο 28χρονος τότε ήταν στρατιώτης, παρενέβη ο στρατιωτικός εισαγγελέας και ζήτησε τη δικογραφία. Τότε κάλεσε τον 28χρονο σε ανωμοτί κατάθεση, δηλαδή ως ύποπτο και αμέσως μετά του απαγγέλθηκε η κατηγορία για γενετήσια πράξη με ανήλικο κάτω των 10 ετών που συνιστά κακούργημα. Βάσει της κατηγορίας που του αποδόθηκε, ο στρατιωτικός εισαγγελέας ζήτησε τη δημοσίευση των στοιχείων του. Πλέον, αναμένεται ο 28χρονος να κληθεί σε απολογία και αν οι δικαστικές αρχές κρίνουν πως συντρέχουν λόγοι θα εκδώσουν ένταλμα για τη σύλληψή του.

Η ζωγραφιά του παιδιού

Ο πατέρας του 4χρονου παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου μια 52χρονη γυναίκα και τον γιο της, ο οποίος εκείνη την εποχή υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό, ότι κακοποίησαν τον τετράχρονο γιο του. Η γυναίκα ήταν το πρόσωπο που κρατούσε το παιδί (baby sitting) και ο γιος της είχε πρόσβαση στο αγοράκι.

Η νταντά ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί για να μη μιλήσει. Τελικά η κόλαση του μικρού παιδιού σταμάτησε όταν εκφράστηκε μέσω της ζωγραφικής και απεικόνισε όλα όσα συνέβαιναν στο σπίτι και αφορούσαν και τη νταντά και το φαντάρο γιο της. Μετά την πρώτη ζωγραφιά το παιδί εξετάστηκε από έμπειρους παιδοψυχιάτρους και έγινε η καταγγελία στις αρχές.

Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποιες από τις ζωγραφιές του. Απευθύνθηκαν σε ειδικό ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Η καριέρα στο ποδόσφαιρο

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο διαδίκτυα σχετικά με την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία ο 28χρονος ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα το 2008 από την ομάδα «Ελπίδες Αγρινίου». Στην συνέχεια και μετά από πρόταση που του έγινε εγκατέλειψε την ομάδα προκειμένου να εγκατασταθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης και στην ομάδα της Επισκοπής μεσοεπιθετικός. Το 2015 βρέθηκε μετά από συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα να αγωνίζεται στον Άρη Ρεθύμνου. Το 2021 και ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής ο ποδοσφαιριστής πήγε στην ΑΕ Μεσολογγίου.

Πηγή: instanews.gr