Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 55χρονος για τη δολοφονία της συντρόφου του

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, ο φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας της 55χρονης συντρόφου του στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε στο Καραμπουρνάκι κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης. Έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη, στο σημείο έσπευσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και προχώρησε στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

H σορός της γυναίκας, που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα ημιώροφου, επί της οδού Γραβιάς 47, στην ανατολική Θεσσαλονίκη και ο θάνατος της οποίας αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.

Η αστυνομία κλήθηκε το μεσημέρι στο σημείο όταν ειδοποιήθηκε από περίοικο. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος φέροντας πολλαπλά χτυπήματα πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο.

Οι αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και το σημείο παραμένει αποκλεισμένο, ενώ στο διαμέρισμα βρίσκονται αστυνομικοί της Σήμανσης που ερευνούν τους χώρους.

H σχέση του ζεύγους φέρεται να περνούσε κρίση τον τελευταίο καιρό, ενώ μόλις λίγες μέρες νωρίτερα ο ίδιος άνδρας φαίνεται ότι είχε προκαλέσει επεισόδιο έξω από το σπίτι της γυναίκας. Οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν τον ηλικίας (περίπου) 55 ετών άνδρα για να τον εξετάσουν

Σύμφωνα με την μαρτυρία του γείτονα ο καυγάς της 55χρονης με τον σύντροφό της διήρκεσε περίπου τριάντα λεπτά. Κάποια στιγμή η άτυχη γυναίκα φώναζε: «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις». Λίγα λεπτά αργότερα την άκουσε να βαριανασαίνει. Είχαν προηγηθεί γδούποι και χτυπήματα.