Αγριογούρουνο προκάλεσε διπλό τροχαίο με απίστευτες εικόνες καταστροφής! Διαλύθηκαν δύο αυτοκίνητα (Βίντεο)

Διπλό τροχαίο, με έναν οδηγό τραυματία, προκλήθηκε από αγριογούρουνο, λίγο μετά τη 01:00 τη νύχτα της Τρίτης (19/5) στο δρόμο Λαμίας – Στυλίδας, στη Φθιώτιδα…

Ένα αυτοκίνητο, που οδηγούσε 63χρονος κινούταν με κατεύθυνση προς Στυλίδα. Λίγο μετά τον κόμβο της Αγίας Μαρίνας πετάχτηκε στο δρόμο ένα μεγάλο αγριογούρουνο. Το αυτοκίνητο στη συνέχεια γκρέμισε μια κολόνα φωτισμού και χτύπησε σε ελιά, για να ακινητοποιηθεί τελικά στη μέση του δρόμου, με τον άτυχο οδηγό να έχει τραυματιστεί και να είναι εγκλωβισμένος στις λαμαρίνες.

Λίγα λεπτά αργότερα ένα άλλο αυτοκίνητο με οδηγό έναν 23χρονο στο τιμόνι πέφτει πάνω στο τρακαρισμένο αυτοκίνητο με τον εγκλωβισμένο οδηγό που είχε ακινητοποιηθεί μέσα στο οδόστρωμα. Ο νεαρός οδηγός ήταν σοκαρισμένος, και όπως είπε στους αστυνομικός δεν πρόλαβε να αντιδράσει, αφού το αυτοκίνητο ήταν στη μέση του δρόμου χωρίς φώτα.

  

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις από Λαμία, Στυλίδα, Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, ΕΚΑΒ, πυροσβέστες από Στυλίδα και της 7ης ΕΜΑΚ από Λαμία για να απεγκλωβίσουν τον τραυματία οδηγό.

Ο 63χρονος αφού απεγκλωβίστηκε διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας. Το ΑΤ Στυλίδας έχει αναλάβει την προανάκριση για να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το διπλό αυτό τροχαίο, που ευτυχώς δεν κόστισε κάποια ανθρώπινη ζωή.

Πηγή: lamiareport.gr