Ακόμα ένα “παιδί” απόκτησε η Κοινοπραξία. Αυτήν την φορά πρόκειται για ένα νέο και σβέλτο “παιδί”

Το speed Sea Bus έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 9 από το Αργοστόλι φέρνοντας μαζί του και φίλους.

Η επιβίβαση θα γίνεται από την παραλία Ληξουρίου και θα αποβιβάζει τον κόσμο στην παραλία Αργοστολίου έξω από την Τράπεζα της Εθνικής, μόλις σε 10-15 λεπτά.  

Με την άφιξη του στην παραλία Ληξουρίου, ο π Νικόλαος Σωτήρας τέλεσε την τελετή του Αγιασμού και ευχήθηκε στην εταιρεία να είναι καλοτάξιδο το νέο τους καράβι “έπρεπε να είχε μπει εδώ και πολλά χρόνια” ανέφερε ο π Σωτήρας.

Εκεί ήταν όλοι (οικογένειες Κατσαϊτη-Περδίκη-Κονταρίνη κα), η Διοίκηση, οι μέτοχοι, το προσωπικό αλλά και πολλοί φίλοι της Κοινοπραξίας. 

Από την πολιτική ηγεσία του τόπου είδαμε: Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Σπ.Γαλιατσάτο, Αντιδήμαρχο Παλλικής Γ.Κατσιβέλη, Δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης κύριοι Δ.Αραβαντινός, Β.Ρουχωτάς, Ηλ.Παρίσης και ο Πρόεδρος του Λ.Τ. Αλ.Μοσχονάς (!!!!!!)

Τα εγκαίνια έκλεισαν με καντάδες από την όμορφη παρέα των Κανταδόρων της πόλης μας.

Από την άλλη το yacht club είχε ετοιμάσει έναν νοστιμότατο μπουφέ. Έναν μπουφέ που επιμελήθηκε ο σεφ του “yacht club” κ. Γιώργος Σπυρόπουλος. Ενώ ο Γρηγόρης φρόντιζε όλα τα ποτήρια του κόσμου, να είναι γεμάτα.

Μιά όμορφη εκδήλωση γεμάτη γεύσεις και τραγούδι.

Καλοτάξιδο ας είναι το νέο απόκτημα της εταιρείας. 

Όσο για τους Ληξουριώτες σίγουρα θα είναι πολύ ικανοποιημένοι καθώς από αύριο κιόλας θα προγραμματίζουν με μεγαλύτερη άνεση και ακρίβεια χρόνου τις μετακινήσεις τους στην και από την πρωτεύουσα.

Σημ.: Η Εικόνα του Αγίου Νικολάου που βλέπετε στην φωτογραφία είναι χειροποίητη δημιουργία δια χειρός Ελπίδας Κατσαϊτης. Προστάτης των Ναυτικών ο Άγιος Νικόλας και εδώ στο Ληξούρι δια μέσου του ΙΝ Αγίου Νικολάου Μηνιατάδων τον τιμούμε με μεγαλοπρέπεια και σεβασμό. Βλέπετε αυτός ο τόπος έχει πολλούς Ναυτικούς και ο Άγιος να είναι πάντα δίπλα τους Προστάτης και οδηγός

Αριστέα Χαριτάτου

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr & www.lixouri.gr

Προηγούμενο άρθροΦεστιβάλ της ΚΝΕ αφιερωμένο στα 100 χρόνια του ΚΚΕ (pics+video)
Επόμενο άρθρο“Ενωμένη Τετράπολη” προς Δημοτική Αρχή: Παραιτηθείτε!