Χαλαρές στιγμές, φαγοπότι, βόλτες με φίλους και την οικογένεια και… όλα τα καλά για τον δολοφόνο του Αλέξανδρου Σταματιάδη ο οποίος συνελήφθη από την στυνομία.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης είχε δολοφονηθεί μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά το Πάσχα του 2018, σε μια υπόθεση που είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Ωστόσο, όπως φαίνεται και από το προφίλ του στο facebook, ο Αλβανός κακοποιός που συνελήφθη για τον φόνο, καλοπερνούσε με βόλτες και φαγοπότια ακόμα και μετά τα όσα έγιναν.

Όλα ξεκίνησαν έναν μήνα πριν την δολοφονία του 52χρονου επιχειρηματία, δηλαδή τον Μάρτιο του 2018. Η αστυνομία τότε εντόπισε ένα μαύρο τζιπ στο Κορωπί με το οποίο άγνωστοι είχαν επιχειρήσει να ξηλώσουν ένα ΑΤΜ. Στις έρευνες που έγιναν από τους αστυνομικούς βρέθηκε αίμα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και σφηνωμένοι στους υαλοκαθαριστήρες του μαύρου τζιπ δυο κάλυκες από ενιάρι πιστόλι.

Στον βαλλιστικό έλεγχο που έγινε στους κάλυκες δεν βρέθηκε τίποτα το μεμπτό και το όπλο όπως λένε στην γλώσσα τους οι αστυνομικοί ήταν «καθαρό». Όσο για το αίμα που βρέθηκε στο πορτ μπαγκάζ διαπιστώθηκε ότι ήταν από αγριογούρουνο!

Ένα μήνα μετά και συγκεκριμένα στις 2 Απριλίου του 2018 τέσσερις κουκουλοφόροι μπαίνουν στο σπίτι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη και όταν εκείνος προσπαθεί να προστατεύσει την οικογένειά του, δυο από αυτούς τον πυροβολούν και τον τραυματίζουν σοβαρά. Ο άτυχος επιχειρηματίας, χάνει την μάχη για την ζωή στις 20 Απριλίου. Οι αστυνομικοί στο σημείο της επίθεσης βρίσκουν κάλυκες και μετά από έλεγχο στα εγκληματολογικά εργαστήρια διαπιστώνεται ότι είναι από το ίδιο όπλο που είχαν προέλθει και οι κάλυκες που βρέθηκαν στο μαύρο τζιπ.Κηφισιά

Έτσι, ταυτοποιείται το όπλο και οι έρευνες παίρνουν άλλη τροπή. Οι αστυνομικοί, σχηματίζουν έναν κύκλο 100 υπόπτων για ληστείες και διαρρήξεις που μπορεί να έχουν σχέση με την δολοφονία του Αλέξανδρου Σταματιάδη. Κι επειδή δεν είναι εύκολο να τους παρακολουθήσουν με τον συμβατικό τρόπο τους παρακολουθούν μέσω facebook. Κάποια στιγμή εντοπίζουν μια συνομιλία όπου ο ένας έλεγε στον άλλο ότι έχει σκοτώσει αγριογούρουνο στην Τρίπολη στα τρία μέτρα με ενιάρι πιστόλι.

Τότε, σημαίνει συναγερμός. Ψάχνουν τις ημερομηνίες και μέσα από τις κάμερες κυκλοφορίας εντοπίζουν το μαύρο τζιπ να περνάει τα διόδια προς την Τρίπολη. Οι αστυνομικοί, «ξεψαχνίζουν» στην κυριολεξία της επαφές του στο facebook και εντοπίζουν τον έναν από τους δολοφόνους του Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Αναδημοσιευση από www.newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΔιονύσης Μινέτος προς Δήμαρχο: «Μας έφερες όλη τη Σαγγάη στην Κεφαλονιά, μας έκανε τροπικό του Αιγόκερω»
Επόμενο άρθροΓνωμοδότηση ΥΠΕΣ: Σπάσιμο δήμων μετά τις εκλογές -Τίθεται θέμα αντισυνταγματικότητας