Αλβανία: Σοκ στον “αέρα”! Διασώστες τρέχουν να γλιτώσουν από κτίριο υπό κατάρρευση!

Είναι η στιγμή που άνδρες της ΕΜΑΚ, μαζί με Αλβανούς διασώστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν ανθρώπους που βρίσκονται θαμμένοι στα συντρίμμια ενός κτιρίου στην πόλη Τουμάν, στην Αλβανία.

Στην χώρα που “ρημάχτηκε” από τον μεγάλο σεισμό 6,4 Ρίχτερ και ήδη θρηνεί 31 ανθρώπινες ψυχές.

Στο συγκεκριμένο σημείο, οι διασώστες επιχειρούσαν την στιγμή που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης, 27.11.2019 και ο μεγάλος μετασεισμός μεγέθους 5,3 Ρίχτερ, κάτι που “πήγε πίσω” την όλη επιχείρηση.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση τις δραματικές στιγμές και η απεσταλμένη του σταθμού τόνισε πως από τον μετασεισμό που προαναφέραμε έπεσε ένα κομμάτι του κτιρίου και οι διασώστες ξεκίνησαν να τρέχουν για να σωθούν.

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, συνέβη το ίδιο! Ενώ η απεσταλμένη του σταθμού βρισκόταν στον “αέρα”, οι διασώστες στο βάθος του πλάνου φαίνονται να τρέχουν και να εγκαταλείπουν το σημείο, με τις στιγμές να είναι δραματικές!

Στιγμές μετά, “ρίχνουν” το φως από τους φακούς τους στο κτίριο, το οποίο μοιάζει να κρέμεται από μια κλωστή, κάτι που δείχνει πως πιθανώς να κατάλαβαν ότι πρόκειται να καταρρεύσει…Αλβανία

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από την Αλβανία

Πηγη: newsit.gr