Η ΔΕΥΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ  ενημερώνει τους καταναλωτές σε σχέση με τους λογαριασμούς των Δ.Ε Αργοστολίου, Ληξουρίου, Ομαλών και Ερίσου  που θα σταλούν τις επόμενες ημέρες, ότι αυτοί θα περιλαμβάνουν οφειλές ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ, ώστε να υπάρξει περαιτέρω εξορθολογισμός του χρόνου μετρήσεως με τον χρόνο αποστολής λογαριασμού.

Ως εκ των παραπάνω, οι λογαριασμοί που θα αποσταλούν τις επόμενες ημέρες θα αναγράφουν ποσά ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δίνεται η δυνατότητα ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΕ ΜΑΚΡΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. Η ημερομηνία λήξεως πληρωμής του λογαριασμού θα είναι έως τα μέσα Νοεμβρίου και οι καταναλωτές θα μπορούν να πληρώνουν σε αυτό το χρονικό διάστημα είτε τμηματικά είτε εφάπαξ την οφειλή τους.

Η παρούσα ενημέρωση αποσκοπεί στην κατανόηση του ποσού των λογαριασμών που θα αποσταλούν στις επόμενες ημέρες και στην αποφυγή παρερμηνειών και συγχύσεων.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

 Ο   Πρόεδρος

  Ανουσάκης Νικόλαος

Προηγούμενο άρθρο«Πείτε της αντίο όπως θα ήθελε εκείνη» – Το Σάββατο η κηδεία της 20χρονης Sinead McNamarra που βρέθηκε κρεμασμένη στην Κεφαλονιά
Επόμενο άρθροΝέα επίθεση της ΝΟΔΕ στον ΣΥΡΙΖΑ: Υποστελέχωση αστυνομικών υπηρεσιών Κεφαλονιάς & Ιθακης