Η παρουσία της φέρεται να επιβεβαιώνεται από κάμερες ασφαλείας

Στο νοσοκομείο παρέμεινε για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ η 10χρονη μαθήτρια από την Τούμπα της Θεσσαλονίκης, που βρέθηκε από κάτοικο της περιοχής το πρωί του Σαββάτου στην Καλαμαριά. Στο πλευρό του ανήλικου κοριτσιού βρίσκονται από την αρχή παιδοψυχολόγοι, ενώ σε χθεσινές δηλώσεις η μητέρα της διέψευσε πως η 10χρονη φέρει σημάδια στα χέρια.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των αρχών για να διαλευκάνουν την υπόθεση της 44ωρης εξαφάνισης του παιδιού, εξετάζοντας οπτικοακουστικό υλικό τόσο από την περιοχή της Κάτω Τούμπας, την ημέρα που εξαφανίστηκε η μικρή (Πέμπτη 11 Ιουνίου), όσο και από την ημέρα που βρέθηκε στην Καλαμαριά. Στόχος της αστυνομίας είναι να εντοπίσουν τη δράστιδα που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση αλλά και τον λόγο που προέβη σε αυτή την πράξη. «Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι ύποπτοι, ακόμη κι εγώ» είχε δηλώσει το Σάββατο ο αδερφός της 10χρονης.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, οι έρευνες της αστυνομίας φαίνεται να επικεντρώνονται σε γυναίκα που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογενείας της 10χρονης Μαρκέλλας.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως η γυναίκα που αναζητείται έχει αναγνωριστεί από την μικρή μαθήτρια, ενώ η παρουσία της φέρεται να επιβεβαιώνεται από κάμερες ασφαλείας. Ωστόσο, σε κανένα από τα βίντεο η εν λόγω γυναίκα-ηλικίας περίπου 40 ετών- δεν βρίσκεται μαζί με την Μαρκέλλα. Κάμερες ασφαλείας την κατέγραψαν να περπατά κοντά στο σημείο εξαφάνισης της ανήλικης την ώρα που αυτή σχόλασε από το σχολείο. Επίσης έχει καταγραφεί σε βίντεο στην περιοχή της οδού Θ. Σοφούλη την ώρα εύρεσης της 10χρονης.

Προς το παρόν είναι άγνωστο το κίνητρο της πράξης, όπως επίσης τυχόν εμπλοκή και άλλου προσώπου στην υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν να ανασυνθέσουν το χρονικό της υπόθεσης, από τη στιγμή της εξαφάνισής της -κατά την επιστροφή της από το σχολείο- μέχρι τον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε χτες ο Alpha, κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος έχει καταγράψει το 10χρονο κοριτσάκι να περπατάει σε πεζοδρόμιο με μία άγνωστη γυναίκα, η οποία σχετίζεται με την υπόθεση. Η αστυνομία αναζητά και έναν ηλικιωμένο. Τα στοιχεία και των δύο είναι γνωστά στις αρχές και ο εντοπισμός τους θεωρείται θέμα χρόνου.

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Αναστασάτος
Επόμενο άρθροΠεριφέρεια: Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Εθνικό Δρυμό Αίνου (απόφαση)