Αναστασία Γερολυμάτου: Στην εκδήλωση “ταξίδι ζωής” με αναφορά την τρίτη ηλικία, υπο την αιγίδα της Περιφέρεια Αττικής (εικόνες)

Η ζωή είναι ταξίδι που οφείλουμε να απολαμβάνουμε καθημερινά! Η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο για να ζούμε όμορφες εμπειρίες και να είμαστε δημιουργικοί…είναι απλά ένας αριθμός και η ζωή δεν μετριέται με αριθμούς!
Αυτό αποδείχτηκε στην εκδήλωση “ταξίδι ζωής” με αναφορά την τρίτη ηλικία, του καλλιτεχνικού συλλόγου IP favloskyklos υπο την αιγίδα της Περιφέρεια Αττικής . Εκεί είχα την χαρά να γνωρίσω τον αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού και πολιτισμού κ. Χάρης Ρώμας – Haris Romas καθώς και αξιόλογους ανθρώπους της τέχνης, της μόδας και της άθλησης, ανάμεσά τους Ζωή Τηγανούρια , @loukia papadaki @chara_lebessi , Spiros Poros , Iris Kritikou Art Diaries . Στόχος της εκδήλωσης η ενδυνάμωση και η σύνδεση των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας με φορείς όπως Kinitiras , @dancetherapy.athens που προάγουν την συμμετοχική δράση και την έκφραση μέσα από την κίνηση και τον ρυθμό…κάτι που βιώσαμε την βραδιά της εκδήλωσης.
Ευχαριστώ θερμά την κ. Ιωάννα Πατσουλάκη για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία στη Λεσχη αξιωματικών Ενοπλων Δυναμεων.

Η ζωή είναι ταξίδι που οφείλουμε να απολαμβάνουμε καθημερινά! Η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο για να ζούμε όμορφες…

Posted by Anastasia Gerolymatou Windsurfer Official on Sunday, December 4, 2022