Ανατριχίλα: Τα τρία κοινά στοιχεία Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη – Αναγνωστόπουλου (video)

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη και αρνείται τα πάντα εν αντιθέσει με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που ομολόγησε ότι σκότωσε Καρολάιν Κράουτς

Η υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα και την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είναι δύο υποθέσεις που συγκλόνισαν την ελληνική κοινή γνώμη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη και αρνείται τα πάντα εν αντιθέσει με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που ομολόγησε ότι σκότωσε την νεαρή σύζυγό του. Την ίδια στιγμή παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την Τζωρτζίνα έχει δηλώσει ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου Μάνος Δασκαλάκης.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης είναι τρία πρόσωπα που έχουν μιλήσει στα κανάλια και δεκάδες ώρες τηλεοπτικών ρεπορτάζ έχουν ασχοληθεί μαζί τους.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος σε διαδικτυακή κουβέντα που είχε με χρήστες του Twitter αναφέρθηκε στα κοινά στοιχεία που έχουν Πισπιρίγκου-Δασκαλάκης-Αναγνωστόπουλος. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο εν αποστρατεία αξιωματικός που από την πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον του για την υπόθεση της Πάτρας, και από τους τρεις αυτούς ανθρώπους λείπει το συναίσθημα. Σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο η γλώσσα του σώματος των τριών ατόμων δείχνει:

  1. Ανθρωποι αγέχωχοι που τους λείπει το συναίσθημα
  2. Τους λείπει ο πόνος
  3. Τους ενδιαφέρει το προσωπικό φαίνεσθαι

«Εδώ ένα σκυλάκι που έχεις στο σπίτι πεθαίνει και στεναχωριέσαι και φοράς μαύρες πλερέζες. Εγώ είχα την ατυχία στη ζωή μου να ζήσω μια παρόμοια κατάσταση και δεν έχω συνέλθει ακόμα. Πως αυτοί με τρία παιδιά έβγαιναν στα ΜΜΕ, κάνανε τα ταξίδια τους, γράφτηκε να πάει σε τρία ριάλιτι μετά το θάνατο και του πρώτου και του δεύτερου παιδιού. Η κυρία αυτή έκανε τα ταξίδια της, έψαχνε καλό εστιατόριο να φάει. Αυτά δείχνουν έλλειψη συναισθήματος, πόνου, αγάπης προς τα παιδιά» ακούγεται να λέει ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο απόσπασμα από τη διαδικτυακή του συνομιλία που προβλήθηκε στο Πρωινό.

Πηγή: instanews.gr