Ανατροπή για την τραγωδία στη Γαύδο -Τι δείχνουν νέα στοιχεία

Το μοιραίο αυτοκίνητο που επέβαινε η αδικοχαμένη Κορίνα Λαβράνου βρισκόταν εν κινήσει και όχι σταματημένο στη θέση του όταν έλαβε χώρα το δυστύχημα στη Γαύδο σύμφωνα με την οικογένεια της 28χρονης.

Σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει ο 40χρονος οδηγός τόσο σε δημόσιες δηλώσεις του όσο και στις καταθέσεις του, η πλευρά της οικογένειας θεωρεί πως το αμάξι βρισκόταν σε κίνηση όταν έγινε το μοιραίο.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, μιλώντας στον Alpha, το αυτοκίνητο είχε δευτέρα ταχύτητα όταν βρέθηκε. «Αυτό σημαίνει ότι το αμάξι ήταν σε κίνηση», προσθέτει.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Ιατροδικαστή Κρήτης Σταμάτη Μπελιβάνη, ο 40χρονος είχε «κάταγμα δεξιού ημιθωρακίου, αιμοπνευμοθώρακα και στο υπόλοιπο σώμα λιγότερες εκδορές από εκείνες της κοπέλας, αλλά είχε και αυτός».

Όπως επεσήμανε ο κ. Μπελιβάνης, που είχε διενεργήσει την νεκροψία – νεκροτομή στην Κορίνα Λαβράνου – ο 40χρονος είχε τις ίδιες κακώσεις που είχε η κοπέλα, με την διαφορά πως δεν του τρύπησε ο πνεύμονας, όπως συνέβη στην άτυχη Κορίνα.

Υπενθυμίζεται πως ο 40χρονος έχει ισχυριστεί πως είχαν βάλει μπροστά την μηχανή του αυτοκινήτου για να λειτουργήσει το καλοριφέρ και να ζεσταθούν και άγνωστο πως λύθηκε το χειρόφρενο.

Πηγή: aftodioikisi.gr