Ανδραβίδα: Γείτονας της οικογένειας ο βασικός ύποπτος της τετραπλής δολοφονίας – Έρευνα στο σπίτι του

Κάτοικος της Ανδραβίδας ο οποίος δεν αποκλείεται να είχε οικονομικές διαφορές με τον 32χρονο, έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών ως ο άνθρωπος που μπορεί να κρύβεται πίσω από την τετραπλή τη δολοφονία στην Ανδραβίδα.

Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει έως τώρα οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ φαίνεται να τοποθετούν εκτός κάδρου τον πρώην σύζυγο της 37χρονης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι ενδείξεις που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί στην Ηλεία, αρχίζουν να μετατρέπονται σε αποδείξεις και να δείχνουν ως βασικό ύποπτο έναν γείτονα της οικογένειας που κατοικεί και αυτός στην ίδια περιοχή της Ανδραβίδας. Μάλιστα, ο ίδιος έχει δημιουργήσει και παλαιότερα φασαρίες, ενώ γείτονες μιλούν για τον βίαιο χαρακτήρα του.

Οι αστυνομικοί έχουν επισκεφτεί το σπίτι του υπόπτου, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει εντοπιστεί. Οι άνδρες της αστυνομίας κινούνται προσεκτικά και εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια όλα τα δεδομένα που έρχονται στα χέρια τους.

Οι έρευνες της αστυνομίας
Σημειώνεται πως νωρίτερα, όταν πλέον η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο ο δράστης της δολοφονίας να ήταν ο πατέρας, έγινε γνωστό πως η αστυνομία ερευνούσε τόσο τον πρώην σύζυγο της γυναίκας όσο και έναν γείτονα της οικογένειας.

Ωστόσο, έγινε γνωστό πως ο πρώην σύζυγος είχε άλλοθι, οπότε οι αστυνομικοί στράφηκαν κατά του γείτονα που εικάζεται ότι είχε οικονομικές διαφορές με την οικογένεια.

Πως έγινε η τετραπλή δολοφονία
Η φρικτή δολοφονία αποκαλύφθηκε όταν ο 12χρονος επέστρεψε σπίτι του. Τότε βρήκε το μικρότερο από τα αδερφάκια του νεκρό στην κούνια, το άρπαξε και άρχισε κλαίγοντας να τρέχει και να φωνάζει «βοήθεια».

Πηγή:newsit.gr