Ανδρέας Μικρούτσικος: Η κατάσταση της υγείας του

Στο Ιπποκράτειο νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το βράδυ της Παρασκευής (03.02.2020). Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι υπέστη πνευμονικό οίδημα και είναι διασωληνωμένος στην Εντατική.
Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που μεταδόθηκαν στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” της Τατιάνας Στεφανίδου στο ΣΚΑΪ, ο Ανδρέας Μικρούτσικος διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου: “Οι οικείοι του είναι καθησυχαστικοί. Η πληροφορία που δημοσιεύτηκε αρχικά δεν ήταν λάθος. Υπήρξε μια πρώτη εκτίμηση για έμφραγμα. Τα συμπτώματα έδειχναν αυτό. Δεν ισχύει όμως. Βεβαίως έχει αναπνευστική υποστήριξη ο άνθρωπος, αλλά αυτό λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού, για να βοηθήσουν τον οργανισμό του. Οι οικείοι λένε ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία” .

Η διοίκηση του Νοσοκομείου και οι θεράποντες γιατροί πιθανότατα θα κάνουν ανακοινώσεις για την πορεία της υγείας του ασθενούς.

Δεν αποκλείεται η κατάσταση της υγείας του να επιβαρύνθηκε, μετά τον χαμό του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε το μεσημέρι το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών και προσκύνησε τη σορό του αδερφού του, πριν γίνει η πολιτική κηδεία του.
Ο μικρός αδερφός του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Ανδρέας Μικρούτσικος, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση το Σάββατο (28.12.2019), όταν ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Μαζί με μια φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου σε νεαρή ηλικία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγραψε: “Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα”.Φωτογραφίες In Time

Πηγή: newsit.gr