Ανείπωτη τραγωδία: 33χρονος σκοτώθηκε ακαριαία εν ώρα εργασίας, είχε γίνει πατέρας πριν 10 ημέρες

Καρπενήσι-Τραγωδία: Τραγικό θάνατο “βρήκε” το πρωί του Σαββάτου ένας 33χρονος και πατέρας ενός βρέφους 10 ημερών ,όταν κατα την διάρκεια εργασιών χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο άτυχος νέος ήρθε σε επαφή με ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης, με αποτέλεσμα να “κεραυνοβοληθεί” από ρεύμα και να χάσει τη ζωή του.

Καρπενήσι-Τραγωδία: Ο 33χρονος έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας

Μεγάλη θλίψη έχει φέρει στο Καρπενήσι η είδηση του θανάτου του άτυχου νεαρού πατέρα. Σύμφωνα με όσα είπε στο Newsbomb.gr o δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο 33χρονος την ώρα που εκτελούσε χωματουργικές εργασίες με γερανοφόρο όχημα και προσπαθούσε να μεταφέρει ένα φορτίο στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας ακούμπησε σε καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης, με αποτέλεσμα ο άτυχος νέος να κεραυνοβοληθεί και να χάσει αμέσως τη ζωή του.

«Ο 33χρονος ξεφόρτωνε υλικά οικοδομών από τον γερανό του, τότε ο γερανός ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να πεθάνει επί τόπου», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Σουλιώτης

Ο 33χρονος ήταν πολύ συμπαθής και γνωστό στο Καρπενήσι, είχε παντρευτεί το 2022 και πριν μόλις 10 ημέρες είχε γίνει και πατέρας.

«Ήταν ένα ευγενέστατο παιδί, ήταν από μία αγαπητή οικογένεια, είχε παντρευτεί πέρυσι ενώ πριν από δέκα μέρες είχε γίνει πατέρας», ανέφερε ακόμα ο δήμαρχος Καρπενησίου.

Τέλος ο κ.Σουλιώτης δήλωσε πως θα ακυρωθεί και η προγραμματισμένη συναυλία για το Hellas Rally Raid λόγω πένθους, ενώ η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί σε μια αρκετά λιτή εκδήλωση στο Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου .

Δείτε την ανάρτηση για το συμβάν από τον δήμο Καρπενησίου:

πηγή: enimerotiko.gr