Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με εικόνες παιδιών να φορούν τις μάσκες που τους διανεμήθηκαν στο σχολείο, οι οποίες ωστόσο είναι όχι απλώς μεγάλες για τα πρόσωπα των μικρών μαθητών, αλλά τα καλύπτουν ολόκληρα

 Όπως είχε γίνει γνωστό από μέρες, τα σχολεία άνοιξαν σήμερα, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, έχοντας ως βασικό μέτρο προστασίας τη χρήση μάσκας από όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Ωστόσο, το πρώτο κουδούνι έφερε στο φως και κάποιες… αστοχίες, καθώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με εικόνες παιδιών να φορούν τις μάσκες που τους διανεμήθηκαν στο σχολείο, οι οποίες ωστόσο είναι όχι απλώς μεγάλες για τα πρόσωπα των μικρών μαθητών, αλλά τα καλύπτουν ολόκληρα.

Ακολουθούν μερικές ενδεικτικές αναρτήσεις: 

Μάσκα που δώσαν στην κόρη μου 10 ετών που έχει το μισό σχεδόν κεφάλι από μένα.Το δε παγουρινο είναι για μισό μπουκάλι νερό όταν στο 6 ωρο θέλουν δυο μπουκαλάκια.Ας διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας.

Gepostet von Dimitris Tsamis am Montag, 14. September 2020

Παράλληλα, οι χρήστες των μέσων τονίζουν πως τα παγούρια που διανεμήθηκαν στα παιδιά, σε αντίθεση με τις μάσκες, είναι πολύ μικρά, με τη χωρητικότητά τους να φτάσουν στο μισό από ένα κλασικό μπουκαλάκι νερό.

Πηγή: ethnos.gr