«Αντιμετώπισε πολύ σοβαρές επιπλοκές της επάρατης νοσου»: Θρήνος για πρωταγωνιστή του “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Ο Σπύρος Τσεκούρας περνάει δύσκολες ώρες, καθώς “έχασε” τον πατέρα του, χθες, Σάββατο και έχει βυθιστεί στο πένθος.

Ειδικότερα, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook, ενημερώνοντας ότι ο πατέρας του πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο και τελικά έχασε τη μάχη για ζωή.

Ο Σπύρος Τσεκούρας ανακοίνωσε την απώλεια του πατέρα του

Αναρτώντας μία φωτογραφία του πατέρα του, ο Σπύρος Τσεκούας τη συνόδευσε με το εξής κείμενο: «Ἐκοιμήθη χθες το πρωί του Σαββάτου 2 Μαρτίου ο σεμνός και αγαπημένος σύζηγος, πατέρας και παππούς μας Γιάννης Τσεκουρας, καθώς αντιμετώπιζε πολυ σοβαρές επιπλοκές της επάρατης νοσου.Αύριο Δευτερα και ώρα 1.30μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβαρας, Δάφνης Αττικής θα διεξαχθεί η εξόδιος ακολουθία του ταπεινού δούλου του Θεού Ιωάννου.

Αντί στεφάνων με επιθυμία του εκλιπόντος, η οικογένεια παρακαλεί να δωθουν τα χρήματα για τους σκοπούς της φιλόπτωχου του Ιερού Ναου Αγίας Βαρβαρας που εχει αναλάβει το σισητιο απόρων. Σᾶς παρακαλῶ, ἀδελφοὶ καὶ φίλοι, μνημονεύετε τον δούλου τοῦ Θεοῦ Ιωαννη , στις προσευχες σας! “ἐξαπέστειλεν ἐξ ὕψους καὶ ἔλαβέ με, προσελάβετό με ἐξ ὑδάτων πολλῶν..”Καλὴ Ἀνάσταση! Καλὴ ἀντάμωση στὴν Βασιλεία τοῦ Θεοῦ. Αιωνια σου η μνημη!».

Η ανάρτηση του Σπύρου Τσεκούρα

πηγή: enimerotiko.gr