Απάνθρωποι κυνηγοί βασανίζουν πληγωμένο ελάφι – Βίντεο

Αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει στο Διαδίκτυο βίντεο που παρουσιάζουν δυο κυνηγούς να βασανίζουν ένα τραυματισμένο ελάφι. Στο υλικό που αναρτήθηκε στα social media, οι δυο άντρες κλωτσούν και πατούν το πληγωμένο ζώο, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις για την απάνθρωπη συμπεριφορά τους.

Ειδικότερα, για το βιντεοσκοπημένο υλικό με τους δύο άντρες να βασανίζουν το ελάφι έχει ξεκινήσει έρευνα από την πολιτειακή επιτροπή κυνηγιού της Πενσυλβάνια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Στα βίντεο φαίνεται οι δύο άντρες να πατούν και να κλωτσούν και να πατούν στο κεφάλι το πληγωμένο ζώο και να χαμογελούν χαιρέκακα με τις πράξεις τους, ενώ παράλληλα μαγνητοσκοπούν τις απαράδεκτες ενέργειές τους.

Τα βίντεο αναρτήθηκαν στο λογαριασμό Facebook της επιτροπή κυνηγιού της Πενσυλβάνια. «Είμαστε ενήμεροι για τα βίντεο που εμφανίζουν δύο άτομα να επιτίθενται σ’ ένα τραυματισμένο ελάφι. Η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη και πιθανώς αξιόποινη», ανέφερε η επιτροπή κυνηγιού της αμερικανικής πολιτείας, σε ανάρτησή της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

​«Δεν είμαστε έτσι εμείς οι κυνηγοί», σχολίασε ο Μπομπ Τσέις, αντιπρόεδρος της κυνηγετικής επιτροπής, στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KDKA. «Με αρρωσταίνει να ανακαλύπτω ότι κάτι τέτοιο βγαίνει στη δημοσιότητα και πολλοί άνθρωποι σκέφτονται “Αυτό είναι που κάνουν οι κυνηγοί στα δάση”, γιατί δεν είμαστε έτσι».

Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν ήδη ανώνυμες πληροφορίες για την ταυτότητα των δύο αντρών. «Έχουμε στο μυαλό μας δύο υπόπτους, μέχρι στιγμής», ανέφερε στέλεχος της επιτροπής κυνηγιού της Πενσυλβάνια, χωρίς ωστόσο να τους κατονομάσει. «Υπάρχουν ενδείξεις ότι ένας από αυτούς ίσως είναι ανήλικος», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες: